Diyet yapmak zorunda olmaktan nefret ediyorum:(((

loveandhope

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2013
656
440
103
Simidin arasına börek koyup yiyerek 45 kilo kalabilen arkadaşlarım varken çevremde, sıvılarla doymaya çalışmak,bırak canımın istediğim şeyleri hiç bişi yiyememek, şöle nutella şişesini elime alıp kaşıklayamamak beni deli edioooo yaa nie herkes şanslı doğmuyor Allahım( Bakalım bu sefer diyete salı başladım belki bu makuz talihim değişir ve her seferinde olduğu gibi baştan başlamak zorunda kalmam..İradesizmiyim neyim diyet deyince künefeler, pirzolalar,baklavalar,börekler gözümün önünde uçuşuo(

zayıflamak istiyor olabilirsin ama aç kalarak zayıflayamazsın.herşeyden yiyebilirsin ama doyacak kadar yeme ihtiyaçın olanı kadar ye.bol bol spor yap.spor yapmadan zayıflarsan vücudunda sarkmalar oluşabilir.özellikle akşamları sporu ihmal etme.mümkünse akşam 6 dan sonra yemek yeme.acıkırsan 1 elma ye.çay içmeyi seviyorsan şekeri azaltmayı dene.akşamları çay içmeyi bile atlarsan çok iyi olur..bu arada kaç kilosusn şu anda kaç kilo olmak istiyorsun boyuna göre kaç kiloda olman gerektiğine baktın mı?

Ya aslında diyetimde öle aç kalmak yok ara öğünlerim var yani sporda yapmaya çalışıom sadece diyette olma düşüncesi sanırım beni benden edio:)) bide kocam ben orda bisikletin üzerinde yarım saat ter dökerken televizyonun karşında cips yiyip kola içerken ,işyerindekiler dersen maşallah baya iştahlılarr nereye kaçsam motivasyonum sıfırın altına indiriolar:) ama bu sefer iddialıyım iddalı olmakta zorundayım tatile son 25 gün:)zaten çok bi kilom yok 60,5 ile başladım hedefim 54 bakalım tatile kadar baya baya bi olgunlaşmış ayva göbeğimi eritsem yeter:S Öle 20-30 kilo vermek isteyenler ve aylarca diyetle yaşamak zorunda kalanlara Allah yardım etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…