Diyet yapmaktan dolay Anksiyete sorunum tekrarlar m?

usarem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2009
339
1
96
44
İçel Mersin
merhaba doktor hanım ben 4,5 aydır anksiyete tedavisi görüyorum.4. ayda bütün sıkıntılarımın bittiğini hissediyordum.yalnız aldığım kilolardan dolayı zayıflama ihtiyacı duydum.tedavime hala devam ediyorum.doktorum en az 8 ay tedaviyi sürdürmem gerektiğini söylüyor.bende tabiki tedavim bitene kadar devam edicem.ama daha fazla kilo almak istemediğim için iki hafta önce akupunktur desteğiyle diyet yapmaya başladım.şuanda yaklaşık 3 kğ verdim.ama bu seferde yine geceleri uykuya dalmada hafif sıkıntılarım,huzursuzluklarım oluyor.acaba diyet yapıp kilo kaybetmemin ruh sağlığıma yan etkisi olmuş olabilirmi.şuan için kafama taktığım canımı sıkan hiçbir olay yok.cevabınızı bekliyorum.şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba Usarem, kiloyu nasılsa verirsiniz. Bu konuyu sizi takip eden doktorunuza danışın lütfen. Sizi yakinen tanıdığı ve takip ettiği için, sizi takip eden doktorunuz bu konuda sizi doğru yönlendirecektir
Sağlıkla,
Dr. Meltem