- 19 Ağustos 2014
- 392
- 235
- 73
- Konu Sahibi mutebessim
-
Merhaba bayanlar :) benim vermem gereken en az 10 kilo var. diyet yapayim yeme icme duzenimi ayarlayayim diyorum ama yaklasik iki hafta sonra resmen sinirlerim gevsiyor ve diyeti birakiyorum ne yazik ki. bu nedenle bi turlu zayiflayamadim boyum 150 cm yani cok kisayim e bide kilo olunca cok kotu oluyor. ben bogazima dur diyebiliyorum aslinda ama bi diyet programina uyup bunu uygulamak tamamen eziyet benim icin. aranizda bu konuda yardimci olabilecek var mi ?
Merhaba :) ben acikcasi kilo vermek istedigimde az yiyorum , hani pilav yemem ekmek yemem uzerine degil de cok az yiyorum onlari bop cigneyerek.obur turlu diyet duzeni olusturup uymaya calisinca dengem mahfoluyor sinirlerim alt ust oluyor ve diyeti birakip bool bol yemeye basliyorum sizde de olur mu boyle bi sey ? :)canım merhabalar, diyet uygulamak maalesef zor ve sabır gerektiren bir iş ama sağlık için bazen fedakarlık yapmak gerekiyor.eğer kilo vermek istiyorsak ki bunun sağlığımız için gerekli olduğunu biliyoruz, bu nedenle diyet programımızı uygulamamız gerekiyor hiç bırakmadan.ben diyet denmesini de yanlış buluyorum çünkü bu sağlıklı olmak için duzenli yaptığımız bir beslenme programı.burada önemli olan belli dönemlerde uygulayıp kilo verip bırakmak değil, sıkılıp bırakmak değil, onu yaşam tarzı haline getirebilmek :) bu konuyla ilgili de motivasyon gerekli yani kendinisi sürekli motive edeceksiniz ki diyeti bırakmayın, bu arada bir diyetisyen tarafından takip edilirseniz o da motivasyonunuzu arttırır :)
Merhaba :) ben acikcasi kilo vermek istedigimde az yiyorum , hani pilav yemem ekmek yemem uzerine degil de cok az yiyorum onlari bop cigneyerek.obur turlu diyet duzeni olusturup uymaya calisinca dengem mahfoluyor sinirlerim alt ust oluyor ve diyeti birakip bool bol yemeye basliyorum sizde de olur mu boyle bi sey ? :)
Destek alarak ve birlikte zayıflamak istiyorsanız linkteki grupları inceleyip, size uygun olduğunu düşündüğünüz oluşumlara katılabilirsiniz.Merhaba bayanlar :) benim vermem gereken en az 10 kilo var. diyet yapayim yeme icme duzenimi ayarlayayim diyorum ama yaklasik iki hafta sonra resmen sinirlerim gevsiyor ve diyeti birakiyorum ne yazik ki. bu nedenle bi turlu zayiflayamadim boyum 150 cm yani cok kisayim e bide kilo olunca cok kotu oluyor. ben bogazima dur diyebiliyorum aslinda ama bi diyet programina uyup bunu uygulamak tamam
en eziyet benim icin. aranizda bu konuda yardimci olabilecek var mi ?
Merhaba istanbuldanımMerhabaaa nerdensiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?