diyete başlıyorum lütfen destek olun

Sexingthecherry

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2012
2.612
3.844
133
kendimi kilolarım karşısında çaresiz hissediyorm:-( ve artık her yediğimi yazmayı istiyorum buraya. belki sizin yardımınızla yeniden kilo verebilirim

akşam 6 gibi işten dönüyorum çok yorgun oluyorum yürüyüş yapacak halim kalmıyo nasıl spor yapacağımı bilmiyorum:-(

İşe giderken araçtan 1 durak önce in. Çok faydasını görürsün :)

YAŞ?
BOY?
KİLO?
HEDEF KİLO?

Hiçbirinden bahsetmemişsin.

boy:1.63
kilo: 75
hedef kilo:58

bu arada cevap verenlereçok teşekkür ederim. iş eve oldukça uzak servisle gidiyorum. o yüzden bi önceki durak mümkün değil. belki öğle arası kampüs içinde yürüyebilirim

bugün yediklerimi yazıcam.
kahvaltı: 1 salatalık
1 küçük tam buğday sandviç ekmeği
1 haşlanmış yumurta
2 lokma dil peyniri
1 üçgen peynir.

henüz alışveriş yapmadım light ürünler almaya gidicem bugün inşallah.

ben 2 sene önce diyetisyene gittim 12 kilo verdim. hedef kiloma tam inemeden maddi sebeblerden dolayı gitmeyi bıraktım. 2 seneden sonra verdiğim kiloların büyük bi kısmını geri aldım malesef:-( o yüzden kendime çok kızgınım.

ben 2 sene önce diyetisyene gittim 12 kilo verdim. hedef kiloma tam inemeden maddi sebeblerden dolayı gitmeyi bıraktım. 2 seneden sonra verdiğim kiloların büyük bi kısmını geri aldım malesef:-( o yüzden kendime çok kızgınım.

Bugün yeniden başlıyoruz işte ;) Hem önceden başarmışsın şimdi de başarabilirsin, bu senin için motivasyon kaynağı olsuuun :)

Ben de 2010da 75 kiloydum, 16 yaşında 75 kilo düşünsene! O yıl diyete başladım ve 2011 haziranda 60 kilo olmuştum :) Sınava hazırlanırken 2012de 6 kilo aldım ve haziran 2012de 66 kiloydum :( Bu kış bi başlayıp bi bıraktım diyeti ama şuan 59,5 kilo falanım ve ilk hedefim 58 kilo olmaaaak :)

Son düzenleme:
kızlar bende 2 gün önce başladım ama bıraktım bırakcam zor geliyor evdeyim ve ders çalışısken sürekli bir şey yemeği isteği oluyor. yediklerime dikkat ediyorum 2 gündür burda birbirimizi gaza getirerek başarılı oluruz bende katılmak istiyorum aranıza 55 kiloyom ideal kilom 47- 48 ama ben 50 yede razıyım temmuzun sonuna kadar vermem lazım.

sdece kendimce dikkat etmeye çalışıyorum ben 5 gündür. yani olabildiğince az ve hafif şeyler yemeye gayret ediyorum. akşam 7-8 den sonra hiç bir şey yemiyorum. bunlar bile bana göre büyük başarı:-) ya kızlar dukan diyeti yapasım var iyi sonuç alınıyormuş ama korkuyorum da sağlığımı bozmaktan. hastaneden aile hekiminden randevü aldım ona bi beslenme programı hazırlatcam inşallah haftaya

sdece kendimce dikkat etmeye çalışıyorum ben 5 gündür. yani olabildiğince az ve hafif şeyler yemeye gayret ediyorum. akşam 7-8 den sonra hiç bir şey yemiyorum. bunlar bile bana göre büyük başarı:-) ya kızlar dukan diyeti yapasım var iyi sonuç alınıyormuş ama korkuyorum da sağlığımı bozmaktan. hastaneden aile hekiminden randevü aldım ona bi beslenme programı hazırlatcam inşallah haftaya

ben bugün hollywood diyetinin 3.günündeyim inanın hiç de zor değill hatta ilk 2 günden sonra acıkmıyorsunuz dahi tabi ben biraz değişiklik yaptım çalıltığım için salata yiyemiyorum ama özellikle patlıcan haşladım kalorisi çok düşük ve biraz yoğurtla öyle yemeğimi yemiş bulunmktayım 1 haftanın sonunda umarım istediğim kadar kilo veririm ben de ilk defa deniyorum :)))

Hollywood diyeti hakkında bilgi sahibi olanlar yazarsa çok sevinirim ben bu arada neredeyse tek öğün yemeye başladım canım çok kızartma çekiyor ancak onları dahi yemiyorum arada meyve falan yiyiyorum umarım bir zararı yoktur ve kilo verebilir.Kısa sürede vermem gerekir bu kiloları

Back
X