diyete davet

Allah kavustursun kiyamam ya hayırlısı ne ise o olsun inş.
Amin canım inşallah. 8 yıldır biraraya gelmeyi bekliyoruz. Bunun 10 ayı da evli geçti. Eşim 2 yıldır başka bir ilde çalısıyor. Hayırlısıyla çıksa tayini evliliğe alışıp bebek düşünecegiz de kavuşamadık bir türlü :(

Amin canım inşallah. 8 yıldır biraraya gelmeyi bekliyoruz. Bunun 10 ayı da evli geçti. Eşim 2 yıldır başka bir ilde çalısıyor. Hayırlısıyla çıksa tayini evliliğe alışıp bebek düşünecegiz de kavuşamadık bir türlü :KK43:
Ayyyy canim msj yeni bakabildim bugun cok yogun bir gun gecirdim ve yeni yaticam.ooo asker yolu bekler gibi bekliyosun allah tez zamanda kavustursun sende gidemiyorsun anlasilan memurmusun masa basinda çalışıyorum dimistin ya o bakimdan soruyorum. Yasin bebek için idedal yas fazla gec kalmayin rabbim hayirli evlat versin vende 12 yildir evlat ozlemi cekiyorum evlat hasretimi yuvadan aldığım cocuklarla gideriyorum ama iki tanede kardeş olsa dogursam emzirsem falan... çok hayallerim vardı hakkimizda böyle hayırlısı rabbimin imtihanlari...5 ay icinde iki tup yaptirdim olmadi kismet değilmiş 7 kilo daha aldim şimdide cabaliyorum gr zor gidiyor ilaclar mahvetti en azindan 20 kilo veriyimde hem naddi yonden toparlanirim hemde tüp bebek yaptiririm inş eylule kadar vaktim var.canim bir araya geldiginizde hemen bebek yapin tavsiyem evlat hasreti zor senin durumunda zor allah kolaylik versin.

Back
X