- 12 Mayıs 2022
- 306
- 188
- 53
- Konu Sahibi Beyazcicekkk
-
Işe yaramiyor ne demek işe yaramiyor dedigin zikir canim dikkatini cekerimHiç diyet yapamıyorum hemen bozuyorum gereksiz yemek yemenin önüne nasıl geçerim ? Ya samed ya mürid esmalarını biliyorum şuan okudugumda işe yaramıyor gibi kendime hakim olamıyorum başladıgım işide bitiremiyorum. İrademe hakim degilim hangi dua esma okuyabilirim ?
Diyet icin zikir cekildigini ilk defa bu konu sahibinde gördüm vallaBöyle dualara zikirler kulp bulunuyor ya deli oluyorum ise yaramıyor ne ya
Allah aşkına sen böyle dualara yaklaşırsan niyetin böyle olursa olmaz iste olmaz
Diyet için dua ediyorum olmuyor diyet yapıyorum olmuyor eeee
Sen önce boğazını tut sonra dualara laf et
Nette bir sürü dua zikir var ne doğru ne değil belli değilDiyet icin zikir cekildigini ilk defa bu konu sahibinde gördüm valla
Ciddi hastaligin olur gercekten zayifyamazsin durum ciddi olur tamam derim ama zayiflamak icin zikir cekilirmi sen daha iyi bilirsin boyle birsey varmi hic duymadim
Benim sitemimde ondan işe yaramiyor demesi esmadan bahsediyorNette bir sürü dua zikir var ne doğru ne değil belli değil
Ama esma zayıflamak için hiç duymadım
Dua eder kilom var sağlığın için zayıflamak istiyorum bana kolaylık ver diyebilir olabilir
Ama benim tepkim dua ise yaramıyor demesi ki dediği şey Esma Allahım ismi
Konuşurken ağızdan çıkana dikkat etmek gerekiyor
İşe yaramıyor gibi dedim. Onu yazarken yanlış anlaşılıcagını düşünmüştüm ama geri silmedim. Sadece çok önceleri çektigimde hemen faydasını görürdüm şuan çektigimde göremiyorum demek manasında yazdım. Yoksa bi saygısızlıgım söz konusu dahi olamazIşe yaramiyor ne demek işe yaramiyor dedigin zikir canim dikkatini cekerim
ilac hapmi bu hemen işe yarasin bekliceksin sabredeceksin
Yillardir dua icindeyim zikir icindeyim ev almak icin ve almaya yeni yaklaştim allah ne zaman ol der o zaman olur
Sen böyle işe yaramiyor dersen hic olmaz
Biraz bogazini tut
Valla yorum yapmicaktim ama işe yaramiyor dedikten sonra patladim töbe töbe ya
Dua sadece zikir çekip Esma ya da rukye gibi şeylerle olmaz, bir de fiili dua denen bir şey var. Sizin yapacağınız fiili dua sağlıksız şeyler yememek. Hiçbir şey yapmadan, çaba sarf etmeden tıka basa yemek yiyip Allah'ım beni zayiflat demek hiç makul değil...Hiç diyet yapamıyorum hemen bozuyorum gereksiz yemek yemenin önüne nasıl geçerim ? Ya samed ya mürid esmalarını biliyorum şuan okudugumda işe yaramıyor gibi kendime hakim olamıyorum başladıgım işide bitiremiyorum. İrademe hakim degilim hangi dua esma okuyabilirim ?
Ya cidden bu şekilde mi anlıyorsunuz siz ? Ben herşeyi yiyim tıkabasa ama zikir çekerek yediklerim bana kilo yapmasın sksine kilo veriyim olarak söyledigimimi sanıyorsunuz? Sorunun başında söylemişim zaten gereksiz yemenin önüne geçmek için diye.....Dua sadece zikir çekip Esma ya da rukye gibi şeylerle olmaz, bir de fiili dua denen bir şey var. Sizin yapacağınız fiili dua sağlıksız şeyler yememek. Hiçbir şey yapmadan, çaba sarf etmeden tıka basa yemek yiyip Allah'ım beni zayiflat demek hiç makul değil...
Belki bir rahatsızlığınız vardır, bi uzmana danışın. Bazen psikolojik bile olabiliyor bu. Belki diyabet vardır...Ya cidden bu şekilde mi anlıyorsunuz siz ? Ben herşeyi yiyim tıkabasa ama zikir çekerek yediklerim bana kilo yapmasın sksine kilo veriyim olarak söyledigimimi sanıyorsunuz? Sorunun başında söylemişim zaten gereksiz yemenin önüne geçmek için diye.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?