Diyetin Anayasası / Prof. Dr. Osman Müftüoğlu

seaBahAR

Nosce Te İpsum
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2007
15.557
36.070
1.123
Yazıyı kopyalayarak aktaramadığım için fotoğraflarını çektim..
Önemli bir yazı lütfen faydalanın.. a.s.

anayasa1ij9.jpg

anayasa2el3.jpg

İyiki fotoğraf olarak eklemişsin püsküütüm pc ye kopyaladım bir de çıktı alırım... Yine güzel bir paylaşım doğruya yöneltici bir yazı.. Tekrardan okuyacağım bir çoğunu uyguluyorum ama yanlışlarımda var illaki...:çok üzgünüm:

Teşekkürler a.s. Teşekkürler

Yazının ne kadar yerinde bir başlığı var... Üstelik Osman Müftüoğlu :asigim:

Teşekürler püsküütçümm a.s.

Teşekkürlerinize teşekkür etmekle birlikte, bütün teşekkürleri Sn. Osman Müftüoğlu'na yönlendiriyorum..
Diyet konusunda, şahsi görüşüme göre "Anayasa" yı ondan başkası yazamaz zaten.. yerimseniben

saggol Püsküütüm sana ve Müftüoglunada ....... ÇOGUNU BİLİYORUZ DOGRUSUN AMA BİDE HAKKIYLE UYGULAYA BİLSEK ...

teşekkürler püsküüt emeğine sağlık Şeniz
baştan sona okudum ne kadar doğru bilgiler demek oluyorki doğru beslenmeyi öğrensek zaten fazla kilo diye bişe olmayacak :uhm:

teşekkürler püsküüt emeğine sağlık Şeniz
baştan sona okudum ne kadar doğru bilgiler demek oluyorki doğru beslenmeyi öğrensek zaten fazla kilo diye bişe olmayacak :uhm:
Müftüoğlu'na bu yüzden çok saygı duyuyorum ben.. İnsanı zor sokacak anlamsız şeyler söylemiyor.. adamın işi gücü mantık.. Bize düşen de senin dediğin gibi doğru beslenmeyi öğrenmek.. Belki de her gün bu tip yazıları okumak lazım.. Bir kere okuyunca o anda "a-aa / ne kadar ilginç / vay be" replikleriyle konuşuyoruz ama sonra aklımızdan gidiveriyor..

sağol püskütüüm emeğine sağlık hepsi bildiğimiz ama nedendir bilmem yapmadığımız şeyler...
Oysa kolay şeyler de.. Belki insan haftada en az 3 gün sağlıklı besleneyim diye başlayabilir.. Öyle çok zararlı alışkanlıklar edinmişiz ki, bebeklere muhallebi yediren bir geleneğin çocuklarıyız.. Çocuk akşam üstü acıkır, en kolayı ne, koy bi'ekmeğin ucuna peynir yolla gitsin.. Düşünüyorum da en önemli çağlarımızda nasıl da karbonhidrat yüklemesi yapmışlar..
Dilerim zamane anneleri daha dikkatlidirler..
Konuyu buraya nasıl getirdim ki ben.. Dur bi'dakka.. yoo konu olduğu yerdeymiş.. Dedim bir an saptırdım mı? :roflol:

Back
X