• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetin başında kilo verememem normal mi?

april34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2009
13
2
86
İstanbul
Merhaba arkadaşlar geçen hafta diyetisyene gittim. Bana ayurveda testi uygulayarak vücut tipimi belirledi ve bir diyet listesi verdi. Karpuz, domates, patates gibi bazı gıdaların bana uygun olmadığını ve uzak durmamı söyledi. 5 gündür diye listesini uyguluyorum ama 1 gram bile vermedim. Daha önce çok kısa bir süre Dukan diyeti yapmıştım. Başka bir diyet maceram yok. Hiç kilo vermemiş olmam sizce normal mi?

Merhaba arkadaşlar geçen hafta diyetisyene gittim. Bana ayurveda testi uygulayarak vücut tipimi belirledi ve bir diyet listesi verdi. Karpuz, domates, patates gibi bazı gıdaların bana uygun olmadığını ve uzak durmamı söyledi. 5 gündür diye listesini uyguluyorum ama 1 gram bile vermedim. Daha önce çok kısa bir süre Dukan diyeti yapmıştım. Başka bir diyet maceram yok. Hiç kilo vermemiş olmam sizce normal mi?

Canım zor kilo veriyorsan, bol bol su içip spor yapmaya başlayabilirsin eğer yapmıyorsan.

ben de 3 gündür diyet yapıyorum. yedklerm çok az bol bol su içtm ama dün regl oldum.bugün tartıldığımda aynı çıktım hastalıkla alakaıs olablir mi bunun ?

Arkadaslar ayni sorun bende var 3 günden beri diyetteyim sIKI bi diyet elmadiyeti ve kilo veremedim sinirim bozuluyor offf.Aklima gelmiyor degil vujudumda toksinmi birikmis ve o yüzden kilo veremioyrum.Metabolizmam hizli calismiyor!

3 günde bir kilo muu müthişşş o diyet listesini bana yazsana tatlım 2 kilo vermem lazım acil 59 oldum yaaaa:(

Dukan diyeti yapıyorum. Bir listeye uymadım gün boyunca et, süt, yoğurt ve peynir tükettim. Hatta patlayana kadar yedim diyebilirim .

Son düzenleme:
Back
X