- 7 Haziran 2010
- 1.404
- 2.735
- 733
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senatcryo derken?)))Senatçryo mu sandın?yazık
Uff künefe demeydiniz iyiydi diyet yapıyorum da...diyetisyene mi gitsem zor oluyo biraz..konu sahibiiii Aşkın hanimmmm benim için de bir randevu mu alsanız?Test-i izdivaç da olabilir çünkü konu sahibi testi geçememiş, diyetisyenle ısınma turları devam ederken kuzeniyle künefe yemiş.
Kendisini işine adamış, adam gibi adam. Libidoyu yükseltip zayıflatıyor,mis gibiİlk kez böyle bir kilo verdirme metodu okudum.
Bu da merak edenlere kıyağım olsun üşenmedim bulup alıntıladımDaha önce bu konuda yazdığınızı belirtmişsiniz ama konularınız arasında böyle bir şey yok. Yeni üyesiniz bu ikinci konunuz zaten.
Şu konu aklımda kalmıştı, bu siz misiniz? Aynı dağınık anlatım, aynı hayal dünyası, bence sizsiniz.
Adamın Karşısında Fenalık Geçirdim
Arkadaşlar bir klinikte tedavi görüyorum. Neyse beyefendi çok yakışıklı ve bana kaç defadır gitme sohbet edelim diyordu ben de ilgilendiğini sanmıştım. Neyse bugün geç de olsa yanına gittim. Kapıyı sekreter açtı. Beyefendi içerdeydi gözüm ilişti. Öyle fena oldum ki kalbimi tuttum bişeyler olyor...www.kadinlarkulubu.com
Yok canım ben değilim
Ne yaptın yineHaha o huy bende de var ama Chuck karizmaydı karakterini seviyordum Nate’in de tipi iyiydi ama hatırladığım kadarıyla sönüktü biraz :)