Diyetisyen eşliğinde zayıflıyorum

maviss32

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2014
504
316
133
42
Güncel: arkadaşlar, diyetisyen ile verdiğim 12 kilonun 8 kilosunu geri aldım. Tam umutsuz
vakayım anlayacağınız.
Yeniden kilo vereceğim Allahım'ın izniyle. Gelişmeleri buraya yazacağım. Bana destek olun...

Sevgili kk üyeleri, bugün parayı kıydım ve diyetisyene gittim çünkü tek başıma yapamıyorum ve vermem gereken ilk etap 15 kilo, sonrasında bir 10 kilo daha var.
Insülin direncim var, ilaç alacak boyutta değil ama yavaş vereceğimi söylüyor diyetisyen.
Yani Arkadaşlarım, diyet alışverişimi yaptım, bu sefer olacak ama hala kendime güven kısmında korkağım ve sizlerin de desteğinizi almayı çok isterim.
Menülerimi her akşam yazacak ve haftalık başarılı paylaşacağım inşallah. Üç aylık bu süreç beni yalnız bırakmayın

Son düzenleme:
Bugün besmeleyi çektim ve başladım. Birazdan Öğle yemeğimi yiyeceğim ve Açlık hissediyorum Malesef.umarım alışma süreci uzun sürmez :-)
Çok kararlı ve çok heyecanlıyım.....

tebrik diyetisyen faydali olcaktir destek mesajlari atarim arada a rkadasim yediklerini yaz yada foto çek cok ise yariyor

Dün bir kore filmi izledim. Şişman bir prensesin aşık olup kilo verişini anlatıyordu. Etkilendim çünkü aynısını bende yaşadım. Böyle motive olmak çok etkili kesinlikle.. Birbirimize destek , filmlerle destek işe yarıyor. Sabırla , inatla olacak işler bunlar. Ama zayıflayıp da güzel kıyafetleri giydiğimiz zaman her şey daha güzel olacak. İnanın sınavlara bile çalışasım yok. Çünkü üstümdeki yükü fazlasıyla hissediyorum. Bu hiç iyi değil..
Başarıcağız beraber başaracağız !!

Ilk günüm bitti. Menüm de hatalı oldu, yanlış anladığımdan dolayı. Günde bir porsiyon et yenecekmiş, diğer öğünde kurubaklagil yada yoğurt tercih etmeliymişim.
Bu ilk gün hazırsız yakalandım ama tam bir yemek canavarı olan beni tebrik ediyorum:KK66: motibasyon adına
Kahvaltı 09.30( haftasonu ).kahvaltı her gün aynı:
Bir yumurta
Peynir
Kırmızı biberon
Yeşillik
Bir dilim ekmek

Öğle 13.30
Balık
Iki dilim ekmek
Salata

Ara 16.30
8 adet fındık
Bir mandalina
Bir kase yoğurt

Akşam 19.00
Bir but haşlama
Iki dilim ekmek
4 kaşık susuz pırasa yemeği

Ara 21.30
Yoğurt

Yatmadan önce limonlu soda içeceğim.

Dün bir kore filmi izledim. Şişman bir prensesin aşık olup kilo verişini anlatıyordu. Etkilendim çünkü aynısını bende yaşadım. Böyle motive olmak çok etkili kesinlikle.. Birbirimize destek , filmlerle destek işe yarıyor. Sabırla , inatla olacak işler bunlar. Ama zayıflayıp da güzel kıyafetleri giydiğimiz zaman her şey daha güzel olacak. İnanın sınavlara bile çalışasım yok. Çünkü üstümdeki yükü fazlasıyla hissediyorum. Bu hiç iyi değil..
Ben kore dizilerine 2009 da tanıştım ve çookkk izledim. Onlar için görsellik çok önemli. Hepside zayıf, çünkü tatlı kültürü yok onlarda
5 yıl önce 3 koreliyi misafir ettim evimde bir gün boyunca ve öğleye sonra 3 den sonra bir kahvenin dışında hiç bir şey yemediler, içmediler

2,5 lt su, bir bardak yeşil çay, bir türk kahvesi,bir bardak çay ve soda aldığımız sıvılar

Bugün zorlandım açıkcası, ama pes etmeyeceğim.

09.30 kahvaltı hep Aynı, o yüzden tekrar yazmayacağım

13.15 Öğle
3 ızgara köfte

Bir kepçe çorba
Salata

16.30
Tarçınlı süt
4 badem, 4 fındık, 4 kuru erik

18.30
4 kuru eriez( Açlık hissediyordum ama akşam geç yerim diye düşündüm, ama dayanamadım)

Akşam 18.45
Bir kepçe çorba
2 dilim kepek ekmek
Ispanak yemeği
Yoğurt

Ara öğünü bir saat sonra, portakal ve yoğurt olarak yapacağım

Merhabalar bende buhafta gittim diyetisyene ilk etapta 10 kilo hedefliyoruz iki ayda önümüzdeki cumartesi listemi alacağım sizede başarılar diliyorum

Kaç kilosun cnm

merhaba filmin adı neydi acaba? Ben de izlemek istiyorum. :)

Merhabalar bende buhafta gittim diyetisyene ilk etapta 10 kilo hedefliyoruz iki ayda önümüzdeki cumartesi listemi alacağım sizede başarılar diliyorum
Diyetisyen bana üç ayda on kilo hedeflerimize ama ben 15 kilo vermek istiyorum. Sen kaç kilosun

Aaa ayni kilodayiz ben 88 ile basladim sun net 84 kiloyum..boyunuz kaç? Bide dikkat ettim diyetisyeniniz her ogune ekmek koymuş

Aaa ayni kilodayiz ben 88 ile basladim sun net 84 kiloyum..boyunuz kaç? Bide dikkat ettim diyetisyeniniz her ogune ekmek koymuş
1.66 boyum. Evet her öğünde bir dilim ekmek ama 70 kaloriyi geçmeyecek. Çavdar ya da tam buğday olmalı.
Pilav, makarna, patates, bulgur, havuç, incir, muz, mısır, üzüm, kavga, karpuz yasak.
Bende insülin direncimiz varmış

Back
X