• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyen Mesut kaygusuz dan randevu neden alınamıyor

rana9595

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2021
3
2
36
29
Daha öncesinde izmirde devlet hastanesinde diyetisyen Mesut kaygusuza gitmiştim kilolarımı verdim pcos eser kalmadı henüz popüler olmuş söylemler yokken bana uygulatan ilk kişiydi fonsiyonel tıp t bilinmezken inistol vb bir çok konuda bizi aydınlatmış, inanılmaz memnun kaldım ,şimdi maalesef izmir de değilim sorun şu ki bir çok yakınım gitti kardeşimde fakat bir çok yakınım da gitmek istiyor lakin sürekli dahilye doktorunun yönlendirmesi gerek kontrol için ve ilk başvuru için neden randevu alınamıyor ? veya özel ücretli hizmet alınabiliniyormu yani hastane ücret karşılığı diyetisyen diyetsiyen Mesut beyden hizmet almak istesek oluyormu özeller gibi direk başvuru imkanı devlet de olsa .

Son düzenleme:
sağlık bakanlığı diyetisyene randevu alınamıyor ,devlet hastanelerin de diyetisyene ayrıca özel muayene olmaya gidemiyoruz ,ben hep bu şekilde gittim,diyetisyen mesut beye bende gittim tavsiye üzerine çok memnun kaldım devam edemedim iş dolayısı ile ,keşke online hizmeti olsa dediğim bir diyetisyen devlet hastaneleri böyle çalışıyor..

Back