diyetisyen uzm.dr.ayça kaya ya giden var mı ?

zevzekbayan

tuba&cemrenaz
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2012
2.599
469
163
kızlar bu diyestisyene gittinizmi muayene ve tahlil ucretleri falan ne kadar? yada tavsiye edebilceğiniz baska bi diyetisyen var mı anadolu yakasında?

çok şeker bir hanım her çarşamba trt1de iyi fikir programına konuk oluyor izliyorum keşke imkanuım ola da gitsem

kızlar bu diyestisyene gittinizmi muayene ve tahlil ucretleri falan ne kadar? yada tavsiye edebilceğiniz baska bi diyetisyen var mı anadolu yakasında?

merhaba.bende diyetisyen arayışındaydım televizyonda görünce ya da birinin ismini duyunca size sadece o yardım edebilirmiş gibi geliyor ve sizin dediğiniz doktorda yüksek ücretler alıp normal bir iş yapan biri.bende araştırdım ve selamiçeşmede koza dönüşüm ve özgürleşme merkezinde eda hanıma gittim yaza istediğim kiloyla gireceğim için o kadar mutluyum ki Allah razı olsun engin bilgisi, her hafta bana özel diyetleri ve tarifleri, sürekli güler yüzü ve motivasyonu, pozitif enerjisi ve çok disiplinli olmasıyla hayatım yeniden başladı tavsiye ederim sende istediğin kiloya gelir ve yaza istediğin gibi girersin inşallah

bende gerçekten merak ediyorum.Giden kimse olmadı mı ?
ayrıca eda hanımın muayene ücreti ne kadar ? ve siz ne kadar sürede kaç kilo verdiniz ? kalıcı oldu mu ? bilgilendirirseniz çok sevinirim

Back
X