• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyenimizden öğrendiklerimiz

deniz diyette

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2015
4.140
11.428
208
slm kizlaar
bu sayfada diyetisyenden öğrendiğimiz püf noktalari paylasalim istedim.
Öncelikle ben başlıyorum.
metabolizmayi hizlandirmak icin
su sisesine cay kasiginin ucu ile zencefil-zerdecal-tarcin ve 1 kuru hurma katilip gun icinde tuketilince metabolizma hizlaniyor.
hadi bakalim siz neler biliyorsunuz :KK76:

diyetisyenimin önerdiği başka bi şey de şu
kabizlik sorunu için 1tatli kaşığı zeytinyagi bi kac damla limon sıkıp icmek. uzerine
2sb sicak su icip 30 kez ziplamak. zaten sonra kosa kosa wc ye gidiyorsunuz.:KK16:

diyette mutlaka yaga da yer verilmeli. Çünkü yag alinmazsa vücut depo konumuna geciyormus ve yagdan vermiyormusuz.
ayca kara.
yeni calismalara gore haftanin 3gunu vejetaryen 2gunu protein 2gunu de akdeniz mutfagi beslenmek en saglikli diyet sekliymis.
surekli protein almak damarlari ve kalbi % 45yaslandiriyormus.

Benim diyetisyenim aciktigini hissettiginde ilik su ic dedi bekle yavas yavas aclik gidecek dedi...baska onerilerde bulundu unuttum aklıma geldikce yazarim.

hiimmm geldi aklima kuru meyve kesinlikle yemeeeeee dediii

Bu başlık gerçekten guzel olmus herkes paylaşım yaparsa cok iyi olur....

Arkadaslar haftada 3 kez lavaboya cikiyodum ne zamandir, yulaf kepegi aldim hergun yogurda 2 kasik karistirip yiyorum. Sabah kalkar kalkmaz ilik suya biraz limon ekliyorum iciyorum. Kahvaltimi yarim birakip lavaboya kosmak zorunda kaldim mesela bugun:rapci: Insallah bu sekilde duzene oturur. Herkese sevgiler

valla ben kendimi bildim bileli kabizlikla problemim var...günde 2 litre su iciyorum yine fayda etmiyo
kuru kayisi, kuru erik suda beklet ic hepsini denedim tik yok... mecbur ilac kullaniyorum cünki 6 gün cikmadigim oluyo ve cok rahatsiz edici
bide bu yukardakini denicem limon zeytinyagi valla faydasini görürsem cok dua edicem :KK49:
heee tabi bende zamaninda 20 kg vermis bir insanim 20 li yaslarda ..sonrada korumayi basardim ama ömrüm hep diyetle gecti daha dogrusu dikkat etmeyle.. bünye almaya müsaitse aliyosunuz sadece dengelemeyi bilceksiniz
yani bir gün abarttiysam iki gün ona göre Protein yiyorum , spor sart malum Yas ilerledikce sarkmalar basliyo....
herkeze sevgiler bendende :KK31:

Back
X