• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

diyetisyenle aç kalmadan zayıflıyorum

petitjoueur

Yiğidom
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2011
1.037
748
323
kızlar 95 kilo ile başladım,5 gündür diyet yapıyorum ve 2 kilo verdim.bu kaybettiğim ödem tabii,şimdilik.sonra yağlar da yanacak inşallah.diyet listemi paylaşmak istedim sizinle.
sabah:4 dilim ekmek
2 kibrit kutusu kadar peynir
5 adet zeytin ya da 2 ceviz ya da 3-4 fındık
sınırsız domates salatalık
ara:1 porsiyon meyve
öğlen:4 dilim ekmek veya 6 yk kurubaklagil ya da 4 yk mskarna/bulgur/pirinç pilavı
4 yk sebze yemeği
3 köfte kadar et/tavuk/balık veya 2 dilim peynir
1 sb yoğurt
sınırsız yağsız salata
ara: 2 porsiyon meyve
1 sb yoğurt
akşam:öğlenle aynı
ara:1 porsiyon meyve
biliyorsunuzdur,her diyet listesi kişiye özeldir.ben örnek olarak paylaşmak istedim.şimdi diyetin bir de kuralları var.günlük 30-45 dk yürüyüş yapılacak.günde en az 2 litre su içilecek.ekmek tercihi tam buğday,karışık tahıllı ya da çavdar ekmeği olacak.meyvelerde porsiyon miktarı önemli.birkaç tane paylaşayım sizlerle.
elma 1 küçük boy
uzum 1 küçük salkım
mandalina 1 büyük boy
muz 1 orta boyun yarısı
şeftali bir orta boy
En Büyük TÜRKİYEsormak istedikleriniz olursa yardımcı olabilirim.benim şimdi 20 kilo fazlam var.75 olmam gerek ama ilk hedefim 80.kilo verdikçe nasipse yazarım buraya.inşallah bu ay hedefim 5 kilo

siz de kilo verme sürecinde misiniz?benim bazen 1.70 çıkıyor bazen 1.72.anlamadım,ben de.
sizin hedefiniz kaç

boyunuzu diyosanız benimde öyle çıkıyo
kilo diyosanız oda 71-72 civarı çıkyo
evet kilo vermek istiyorum gerçekten çünkü benim için bu kilo çok fazla astımım var ve beni zorluyo bu kilo
bide ben önceden zyıftım sonra normal kiloda oldum sonrada kilolu ve şişman olmak istemiyorum en son buna kararverdim

her öğün 4 dilim ekmek çok değil mi?
günde 12 dilim ekmek yapıyor :KK57:
1 ekmek nerdeyse.

diyetisyen mi verdi bunu?

4.5 kilo verdim,devam edeceğim ama bugun kaçamak yaptım.oğlumun doğum günüydü ve diyeti bugünlük bozdum.birşey olmaz birgunden değil mi kızlar

Back
X