- 21 Ekim 2011
- 1.037
- 748
- 323
- Konu Sahibi petitjoueur
kızlar 95 kilo ile başladım,5 gündür diyet yapıyorum ve 2 kilo verdim.bu kaybettiğim ödem tabii,şimdilik.sonra yağlar da yanacak inşallah.diyet listemi paylaşmak istedim sizinle.
sabah:4 dilim ekmek
2 kibrit kutusu kadar peynir
5 adet zeytin ya da 2 ceviz ya da 3-4 fındık
sınırsız domates salatalık
ara:1 porsiyon meyve
öğlen:4 dilim ekmek veya 6 yk kurubaklagil ya da 4 yk mskarna/bulgur/pirinç pilavı
4 yk sebze yemeği
3 köfte kadar et/tavuk/balık veya 2 dilim peynir
1 sb yoğurt
sınırsız yağsız salata
ara: 2 porsiyon meyve
1 sb yoğurt
akşam:öğlenle aynı
biliyorsunuzdur,her diyet listesi kişiye özeldir.ben örnek olarak paylaşmak istedim.şimdi diyetin bir de kuralları var.günlük 30-45 dk yürüyüş yapılacak.günde en az 2 litre su içilecek.ekmek tercihi tam buğday,karışık tahıllı ya da çavdar ekmeği olacak.meyvelerde porsiyon miktarı önemli.birkaç tane paylaşayım sizlerle.
elma 1 küçük boy
uzum 1 küçük salkım
mandalina 1 büyük boy
muz 1 orta boyun yarısı
şeftali bir orta boy
sormak istedikleriniz olursa yardımcı olabilirim.benim şimdi 20 kilo fazlam var.75 olmam gerek ama ilk hedefim 80.kilo verdikçe nasipse yazarım buraya.inşallah bu ay hedefim 5 kilo
sabah:4 dilim ekmek
2 kibrit kutusu kadar peynir
5 adet zeytin ya da 2 ceviz ya da 3-4 fındık
sınırsız domates salatalık
öğlen:4 dilim ekmek veya 6 yk kurubaklagil ya da 4 yk mskarna/bulgur/pirinç pilavı
4 yk sebze yemeği
3 köfte kadar et/tavuk/balık veya 2 dilim peynir
1 sb yoğurt
sınırsız yağsız salata
ara: 2 porsiyon meyve
1 sb yoğurt
akşam:öğlenle aynı
biliyorsunuzdur,her diyet listesi kişiye özeldir.ben örnek olarak paylaşmak istedim.şimdi diyetin bir de kuralları var.günlük 30-45 dk yürüyüş yapılacak.günde en az 2 litre su içilecek.ekmek tercihi tam buğday,karışık tahıllı ya da çavdar ekmeği olacak.meyvelerde porsiyon miktarı önemli.birkaç tane paylaşayım sizlerle.
elma 1 küçük boy
uzum 1 küçük salkım
mandalina 1 büyük boy
muz 1 orta boyun yarısı
şeftali bir orta boy