• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyenle birlikte yeni bedenim

Periannem

Guru
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2014
451
888
303
Merhaba herkese,daha önce burada konu açmıştım ve ilk başlarda gayet iyi gidiyordum fakat bir kaç ay sonra devam edemedim.Kendi iradesizliğim yüzünden kilo vermelerim durdu.

Belki kilom çok gelmeyebilir ama kendi kilomda olan insanlara nazaran daha kilolu duruyorum.Bunun nedeni diyetisyende ölçülen kilo-yağ oranımın çok olması sanırım.Diyetim daha çok yağ yakımı üzerine kurulu.

158 boyundayım ve 58.5 kiloyum.Yaklaşık 18.5 kilo yağ gözüküyor bunun 12kilo yağa düşmesi gerekiyor.
Umarım bundan sonra diyetime dikkat ederek istediğim kiloya,vücuda kavuşurum.

*Ögle yemeğime iki karışım verdi.İkisini değiştirerek içersin diye.İlki 1sb ayran+2salatalık+1tk keten tohumu+10 badem.İkincisi 1sb süt+3hurma+2yk yulaf+10 badem.

Son düzenleme:
Sabah 10'da iki kepekli tost ekmeği arası peynir ve yanında 2 tane ceviz yedim.Öğlen saat 1'de ayranlı karışımı içtim.Arada saat 3.30'da bir elma yedim.Akşam 6.30 gibi iki kepçe tavuk sulu çorba içtim,iki küçük dolma ve salata yedim.Saat 10'a doğru bir su bardağı sütlü kahvemi içerim.
1.5 lt su içtim,maalesef yürüyüş yok.

Back