Arkadaşlar ben 28 yaşındayım.1 senedir evlıyım.Evlendiğim gün 63 kilo iken şu an 73.9 kiloyum.Aslında öncelikle bunu farketmedim fakat zamanla mağazalarda bedenime uygun kıyafet bulamadım,hantalaştığımı ayrıca çalıştığım iş yerinde herkes güzel güzel giyinirken ben hep aynı şeyleri giyindiğimi farkettim.Tabiki çaba harcadım örneğin spor yaptım ancak sağlık sorunum başlayınca bıraktım akapunktura gıttım vermek bı yana ben kilo aldım.
Artık en son şunu farkettim ben hiç fotoğraf çektirmiyorum 27-28 yaş aralığıma ait hiç fotoğrafım yokmuş
İşte bu benim iradeli olmama sebep oldu. 7 temmuz da özel bir hastanenin diyetisyenine ulaştım,şu an 5. günüm beni dinledi yaşam tarzıma uygun beslenme listesi verdi.İlk gün zorlandım ancak şu an çok mutluyum çünkü artık karnım şişmiyor,yeme saatlerim düzene girdi, vs.Bu sorunun insanı üzdüğünü biliyorum isteyen arkadaşlarla listemi hafta hafta paylaşırım tabiki bana özgü ama en azından beslenmeye dair tüyoları paylaşırız.
07.07.2013---73.9 KİLOYUM SİZİDE SAĞLIKLI BESLENME VE İSTEDİĞİNİZ KİLOYA GELMEYE DAVET EDİYORUM:)

07.07.2013---73.9 KİLOYUM SİZİDE SAĞLIKLI BESLENME VE İSTEDİĞİNİZ KİLOYA GELMEYE DAVET EDİYORUM:)