• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetisyenle yolculuğum başladı birlikte zayıflayalım:)

peldaplt

Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2013
54
1
6
Tekirdağ
Arkadaşlar ben 28 yaşındayım.1 senedir evlıyım.Evlendiğim gün 63 kilo iken şu an 73.9 kiloyum.Aslında öncelikle bunu farketmedim fakat zamanla mağazalarda bedenime uygun kıyafet bulamadım,hantalaştığımı ayrıca çalıştığım iş yerinde herkes güzel güzel giyinirken ben hep aynı şeyleri giyindiğimi farkettim.Tabiki çaba harcadım örneğin spor yaptım ancak sağlık sorunum başlayınca bıraktım akapunktura gıttım vermek bı yana ben kilo aldım.:( Artık en son şunu farkettim ben hiç fotoğraf çektirmiyorum 27-28 yaş aralığıma ait hiç fotoğrafım yokmuş:(İşte bu benim iradeli olmama sebep oldu. 7 temmuz da özel bir hastanenin diyetisyenine ulaştım,şu an 5. günüm beni dinledi yaşam tarzıma uygun beslenme listesi verdi.İlk gün zorlandım ancak şu an çok mutluyum çünkü artık karnım şişmiyor,yeme saatlerim düzene girdi, vs.Bu sorunun insanı üzdüğünü biliyorum isteyen arkadaşlarla listemi hafta hafta paylaşırım tabiki bana özgü ama en azından beslenmeye dair tüyoları paylaşırız.
07.07.2013---73.9 KİLOYUM SİZİDE SAĞLIKLI BESLENME VE İSTEDİĞİNİZ KİLOYA GELMEYE DAVET EDİYORUM:)

Arkadaşlar ben 28 yaşındayım.1 senedir evlıyım.Evlendiğim gün 63 kilo iken şu an 73.9 kiloyum.Aslında öncelikle bunu farketmedim fakat zamanla mağazalarda bedenime uygun kıyafet bulamadım,hantalaştığımı ayrıca çalıştığım iş yerinde herkes güzel güzel giyinirken ben hep aynı şeyleri giyindiğimi farkettim.Tabiki çaba harcadım örneğin spor yaptım ancak sağlık sorunum başlayınca bıraktım akapunktura gıttım vermek bı yana ben kilo aldım.:( Artık en son şunu farkettim ben hiç fotoğraf çektirmiyorum 27-28 yaş aralığıma ait hiç fotoğrafım yokmuş:(İşte bu benim iradeli olmama sebep oldu. 7 temmuz da özel bir hastanenin diyetisyenine ulaştım,şu an 5. günüm beni dinledi yaşam tarzıma uygun beslenme listesi verdi.İlk gün zorlandım ancak şu an çok mutluyum çünkü artık karnım şişmiyor,yeme saatlerim düzene girdi, vs.Bu sorunun insanı üzdüğünü biliyorum isteyen arkadaşlarla listemi hafta hafta paylaşırım tabiki bana özgü ama en azından beslenmeye dair tüyoları paylaşırız.
07.07.2013---73.9 KİLOYUM SİZİDE SAĞLIKLI BESLENME VE İSTEDİĞİNİZ KİLOYA GELMEYE DAVET EDİYORUM:)

merhabalar,
seninle ortak bir yanımız olduğunu görünce hemen yazmak istedim.
bende 28 yaşında ve bende 73 kiloyum. benim söyle bir artı durumum var 4 yaşında bir oğlum var. Özel bir diyetisyene gitmek için şuan müsait bir durumum yok ama elimden geldiğince yapmak istediğim bir diyete başladım bugün. amacım 60 lara düşmek. Hayırlısı diyorum ve bugünü bir başlangıç sayıyorum. Ben davetine katılıyorum.:1:

merhabalar,
Bende 28 yaşında ve bende 73 kiloyum. Benim söyle bir artı durumum var 4 yaşında bir oğlum var. özel bir diyetisyene gitmek için şuan müsait bir durumum yok ama elimden geldiğince yapmak istediğim bir diyete başladım bugün. Amacım 60 lara düşmek. Hayırlısı diyorum ve bugünü bir başlangıç sayıyorum. Ben davetine katılıyorum.:1:

hoşgeldın:)
ben gecen hafta diyetisyene basladım ılk hafta 1 kılo verdım yıyerek zayıflamaktan cok mutluyum
bazı bellı seylerı bılmek gerekıyor ıstersen sanada anlatabılırım.
Umarım amacımıza ulasırız.

hoşgeldın:)
ben gecen hafta diyetisyene basladım ılk hafta 1 kılo verdım yıyerek zayıflamaktan cok mutluyum
bazı bellı seylerı bılmek gerekıyor ıstersen sanada anlatabılırım.
Umarım amacımıza ulasırız.

gerçekten mii :) süper olur valla ne yalan söyliyim...
ben şuanda biraz mide küçültme derdindeyim galiba :) kendimce bi menü yaptım...
sabah bir dilim kepek ekmeği ve beyaz peynir şekersiz çay içiyorum inanamadım ama tok da tutuyor.
öğlen salata ağırlıklı ve varsa zeytinyağlı yemekten bir kaç kaşık alıyorum.
akşam evde salata yaptım elma sirkeli ve tavuk kızarttım teflonda :)
dün iyi geçti ama tavsiyelerinle kendimi yönlendirebilirim sanırım.

gerçekten mii :) süper olur valla ne yalan söyliyim...
ben şuanda biraz mide küçültme derdindeyim galiba :) kendimce bi menü yaptım...
sabah bir dilim kepek ekmeği ve beyaz peynir şekersiz çay içiyorum inanamadım ama tok da tutuyor.
öğlen salata ağırlıklı ve varsa zeytinyağlı yemekten bir kaç kaşık alıyorum.
akşam evde salata yaptım elma sirkeli ve tavuk kızarttım teflonda :)
dün iyi geçti ama tavsiyelerinle kendimi yönlendirebilirim sanırım.

unuttuum ara öğünlerde de birinde elma birinde 5-6 badem ve 3 tanede kayısı kurusu yediim:)

örneğin ilk hafta diyetimde
sabah:1 dılım esmer ekmek domates salatalık 3 zeytın bıraz peynır
ara:1 porsiyon meyve(orn 2 nektarın-6 adet kayısı-6 adet erik-seftalı=
öğlen:5 yemek kasıgı sebze yemegı 4 yemek kasıgı yogurt 1 dılım ekmek salata (ekmek yerıne 4 kasık makarna yada 2 kasık pılav )
ara:yarım paket dıyet bıskuvı 1 bardak sutlu nescafe skersız
aksam:2 kofte 5 yemek kasıgı zeytın yaglı yemek 4 kasık yogurt 1 dılım ekemk salata
ara.6 adet badem 1 porsıyon meyve

oyle cnm:)

örneğin ilk hafta diyetimde
sabah:1 dılım esmer ekmek domates salatalık 3 zeytın bıraz peynır
ara:1 porsiyon meyve(orn 2 nektarın-6 adet kayısı-6 adet erik-seftalı=
öğlen:5 yemek kasıgı sebze yemegı 4 yemek kasıgı yogurt 1 dılım ekmek salata (ekmek yerıne 4 kasık makarna yada 2 kasık pılav )
ara:yarım paket dıyet bıskuvı 1 bardak sutlu nescafe skersız
aksam:2 kofte 5 yemek kasıgı zeytın yaglı yemek 4 kasık yogurt 1 dılım ekemk salata
ara.6 adet badem 1 porsıyon meyve

oyle cnm:)

aaaa süpermiş çok sevindim çünkü doğru yolda ilerliyomuşum... bikaç eksiğimi de listenle tamamladım. teşekkür ederiiim...3. günüm gayeet istikrarlı gidiyorum inşallah üzerimizdeki yüklerden tez zamanda kurtuluruz.

merhabalar,
bende 28 yaşında ve bende 73 kiloyum. benim söyle bir artı durumum var 4 yaşında bir oğlum var. Özel bir diyetisyene gitmek için şuan müsait bir durumum yok ama elimden geldiğince yapmak istediğim bir diyete başladım bugün. amacım 60 lara düşmek. Hayırlısı diyorum ve bugünü bir başlangıç sayıyorum. Ben davetine katılıyorum.:1:

bende doğumdan sonra 15 kilo aldım bunlardan kurtulmam lazım bende stiyorum

bende doğumdan sonra 15 kilo aldım bunlardan kurtulmam lazım bende stiyorum

merhabalar,
doğumdan sonra ki kilolarımdan ben dukan ile kurtuldum yaklaşık 10 kilo kadar. Fakat dukana devam etmemem için o kadar baskı altına soktular ki beni öncelikle eşim, bende mecburen bıraktım. Şuanda daha mantıklı olan az ve sağlıklı yeme yoluna başvurdum. peldaplt diyet listesi paylaştı haftalık. benim yaptığıma benziyormuş:)
ondan yararlanabilirsin bence.. valla bir hafta oldu ama o kadar rahat ve hafif hissediyorum ki kendimi.. kurtulucaz inşaalllaah hep birlikte :)

merhabalar,
doğumdan sonra ki kilolarımdan ben dukan ile kurtuldum yaklaşık 10 kilo kadar. Fakat dukana devam etmemem için o kadar baskı altına soktular ki beni öncelikle eşim, bende mecburen bıraktım. Şuanda daha mantıklı olan az ve sağlıklı yeme yoluna başvurdum. peldaplt diyet listesi paylaştı haftalık. benim yaptığıma benziyormuş:)
ondan yararlanabilirsin bence.. valla bir hafta oldu ama o kadar rahat ve hafif hissediyorum ki kendimi.. kurtulucaz inşaalllaah hep birlikte :)

inş kurtuluruz
bend çok kilo vermek istiyorum

arkadaşım ben oruç tutuyorum onun için nasıl beslenmem gerekiyor bir fikrin varmı ?

Back
X