- 29 Eylül 2017
- 1.149
- 560
- 38
- 32
- Konu Sahibi smollgirl20
Ya ben anlamiyorum .kendi adima yasadiklarimdan bahsedeyim ama eminim aynilarini yasayanlar vardir...diyetteyim dedigimde neden bana "of aman sende sanki obezsin diyet yapiyon "diye ters bir tepki veriyorlar zayif degilim balik etliyim hafiften ama bu beni cok rahatsiz ediyor benim kararim...toplassak komsularla hep bi israr "aman ye bisey olmaz baslicam simdi sanki et tasiyo heryerinden de diyet yapiyo hahahaha "gayet kontrollu ve bilincli diyet yapiyorum ama hep bi elestiri...hep salata yersen kilo alursin benden demesi cok az yiyorsun hata falan demeleeri..ya surekli aciklama yapiyorum..asla hata yok biliyorum protein agirlikli besleniyorum ama yok diyet lafi gecince insanlar hi tuhaf ben anlamadim..bazen soylemiyorum cogu zaman...ama ikranli hir ortama gitnek zorunda kaldigimda yemddigimi farkediyorlar ozaman diyetteyim demeek zorunda kaliyorum o lafi duyduklarinda zaten basliyorlar..bir suru elestiri..dogru bildikleri yanlislari...beni anlamamalari...kac yasinda kilosu olan bir teyze gecen bina toplantusu ortaminda yine kilo konusu acildiginda sen takintilisiin kilon konusunda bak kafayi yersin deyiverdi...sinirden ne dicemi bilemedim ayni aciklamalari yapmak tan da yoruldum....yahu diyet yapmak icin illa obez mi olmak lazim asiri mi sisman olmak lazim..fazla 2 yada3 kilosu olan biri de diyet yapmali bunu bi idrak edin ya...ben bu durumlarda nasil tavir takinmaliyim kizlar sizce