• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetlilere ne bu tavirlar....

smollgirl20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2017
1.149
560
38
32
Ya ben anlamiyorum .kendi adima yasadiklarimdan bahsedeyim ama eminim aynilarini yasayanlar vardir...diyetteyim dedigimde neden bana "of aman sende sanki obezsin diyet yapiyon "diye ters bir tepki veriyorlar zayif degilim balik etliyim hafiften ama bu beni cok rahatsiz ediyor benim kararim...toplassak komsularla hep bi israr "aman ye bisey olmaz baslicam simdi sanki et tasiyo heryerinden de diyet yapiyo hahahaha "gayet kontrollu ve bilincli diyet yapiyorum ama hep bi elestiri...hep salata yersen kilo alursin benden demesi cok az yiyorsun hata falan demeleeri..ya surekli aciklama yapiyorum..asla hata yok biliyorum protein agirlikli besleniyorum ama yok diyet lafi gecince insanlar hi tuhaf ben anlamadim..bazen soylemiyorum cogu zaman...ama ikranli hir ortama gitnek zorunda kaldigimda yemddigimi farkediyorlar ozaman diyetteyim demeek zorunda kaliyorum o lafi duyduklarinda zaten basliyorlar..bir suru elestiri..dogru bildikleri yanlislari...beni anlamamalari...kac yasinda kilosu olan bir teyze gecen bina toplantusu ortaminda yine kilo konusu acildiginda sen takintilisiin kilon konusunda bak kafayi yersin deyiverdi...sinirden ne dicemi bilemedim ayni aciklamalari yapmak tan da yoruldum....yahu diyet yapmak icin illa obez mi olmak lazim asiri mi sisman olmak lazim..fazla 2 yada3 kilosu olan biri de diyet yapmali bunu bi idrak edin ya...ben bu durumlarda nasil tavir takinmaliyim kizlar sizce

Kendileri boğazlarını tutamadıkları için ordan burdan sarkan yağlara sahip olabilirler ama başkasına karışmak niye? Üslup çok önemli bir kere.
Aa canım hiç fazlan da yok oysa ki ama yap tabi sağlıklı beslenmek en güzeli hem demek farklı
Bide sen kiloya takmışsın demek farklı .. Hiç takılmayın yani değmez

Söyleme diyet yaptığını. İkram gelince canım istemiyor deyin ya da ne bileyim rahatsızım doktor yasakladı vs deyin kurtulun.
Çoğu kendi şişmanlıklarını örtmek için diyorlardır:işsiz:
Nasıl mutlu olacaksanız öyle davranın kimseye de hesap vermeyin.

Kendileri boğazlarını tutamadıkları için ordan burdan sarkan yağlara sahip olabilirler ama başkasına karışmak niye? Üslup çok önemli bir kere. Aa canım hiç fazlan da yok oysa ki ama yap tabi sağlıklı beslenmek en güzeli hem demek farklı
Bide sen kiloya takmışsın demek farklı .. Hiç takılmayın yani değmez
Kendileri boğazlarını tutamadığı için ordan burdan sarkan yağ diye konuşmuyorsunuzdur umarım insanlarla biliyorsunuz üslub önemli:)

İrritabl bagırsak sendromu
Diye bir tanı koyun kendinize :)
Ki toplumun çoğunda var, çok büyük bir yalan sayılmaz
Sıkı bir beslenme düzeni uygulamam lazım diyin.
Zaten kızartma, hamur işi, tatlı vs yasak İbs de.

Kendileri boğazlarını tutamadığı için ordan burdan sarkan yağ diye konuşmuyorsunuzdur umarım insanlarla biliyorsunuz üslub önemli:)
durduk yere konuşmuyorum tabiki kimseyle öyle :) ama sen takıntılısın vs tarzında konuşan insanlar haddini aşıyor farkında olmadan. Onlarla pek kibar konuşasım gelmiyor :)

İrritabl bagırsak sendromu
Diye bir tanı koyun kendinize :)
Ki toplumun çoğunda var, çok büyük bir yalan sayılmaz
Sıkı bir beslenme düzeni uygulamam lazım diyin.
Zaten kızartma, hamur işi, tatlı vs yasak İbs de.
Valla hastalik uydurmak hic ama hic aklima gelmemisti valla.guzelmis ..ama nedicem bagirsaklarim iltihapli falan mj...yada yok mideme cok dokunuyor deyim

Neden diyetteyim diyorsunuz ki? "Hayatimdan saģliksiz besinleri cikardim, ben canan karatay in dediklerini uyguluyorum" dersiniz. Mesela ben oyle yapiyorum:) arkadaslarla yemek yerken hic ekmek almadigimi goruyorlar. Ekmegi hayatimdan cikardim diyorum. Gercekten de zayiflamak icin hayatimdan cikarmistim bi ara. Aliskanlik oldu yiyemiyorum ekmek.

Bence iki nedenden böyle tepki verilir: 1. Sizi seven insanlar size "sen böylede güzelsin kendini fazla kasma" mesaji vermeye calisiyor. 2. Numara: Kendisinin fazla kilosu olan ama asla diyeti sürdüremeyeceklerini bilen insanlar. Arkasindaki niyet önemli bence. Ama insanlar elestirecek birsey her zaman bulur istese. Kimseye diyete girdim demeyin. Insanlar sonuclari zaten ilerde görür

Valla hastalik uydurmak hic ama hic aklima gelmemisti valla.guzelmis ..ama nedicem bagirsaklarim iltihapli falan mj...yada yok mideme cok dokunuyor deyim
Bence hastalik uydurmayin. Isin icinden hiç cikamazsiniz o zaman. Bu sefer de "benim tanidigimda da vardi soyle yapmisti gecti" vs surekli ani ve öneri dinlersiniz:KK70: bi de yasli teyzelerin hastalikli damgasi yapistirma ozelligi vardir. Sanki ortada buyuk bir sey varmis gibi yansitmaya bayilirlar:KK70:

İbs yi araştırın internetten, onu söyleyin.
Gıdaya karşı bagırsaklar hassas oluyor, emilim bozuluyor, vücutta bir şeyler eksik yada fazla oluyor vs. Tam hastalıkta degil.
Dediğim gibi toplumda sıklığı çok.
Sağlıksız beslenme sonucu bağırsağı bozmak diyelim...
çözümü de sağlıklı beslenmek :)

Bence hastalik uydurmayin. Isin icinden hiç cikamazsiniz o zaman. Bu sefer de "benim tanidigimda da vardi soyle yapmisti gecti" vs surekli ani ve öneri dinlersiniz:KK70: bi de yasli teyzelerin hastalikli damgasi yapistirma ozelligi vardir. Sanki ortada buyuk bir sey varmis gibi yansitmaya bayilirlar:KK70:
Bu öyle bir hastalık degil :)
Tek çözümü sağlıklı beslenmek olan bir sindirim sistemi rahatsızlığı diyelim.

Ya ben anlamiyorum .kendi adima yasadiklarimdan bahsedeyim ama eminim aynilarini yasayanlar vardir...diyetteyim dedigimde neden bana "of aman sende sanki obezsin diyet yapiyon "diye ters bir tepki veriyorlar zayif degilim balik etliyim hafiften ama bu beni cok rahatsiz ediyor benim kararim...toplassak komsularla hep bi israr "aman ye bisey olmaz baslicam simdi sanki et tasiyo heryerinden de diyet yapiyo hahahaha "gayet kontrollu ve bilincli diyet yapiyorum ama hep bi elestiri...hep salata yersen kilo alursin benden demesi cok az yiyorsun hata falan demeleeri..ya surekli aciklama yapiyorum..asla hata yok biliyorum protein agirlikli besleniyorum ama yok diyet lafi gecince insanlar hi tuhaf ben anlamadim..bazen soylemiyorum cogu zaman...ama ikranli hir ortama gitnek zorunda kaldigimda yemddigimi farkediyorlar ozaman diyetteyim demeek zorunda kaliyorum o lafi duyduklarinda zaten basliyorlar..bir suru elestiri..dogru bildikleri yanlislari...beni anlamamalari...kac yasinda kilosu olan bir teyze gecen bina toplantusu ortaminda yine kilo konusu acildiginda sen takintilisiin kilon konusunda bak kafayi yersin deyiverdi...sinirden ne dicemi bilemedim ayni aciklamalari yapmak tan da yoruldum....yahu diyet yapmak icin illa obez mi olmak lazim asiri mi sisman olmak lazim..fazla 2 yada3 kilosu olan biri de diyet yapmali bunu bi idrak edin ya...ben bu durumlarda nasil tavir takinmaliyim kizlar sizce
Midem rahatsiz de gec

Seker hastasiyim, karaciger yaglanmasi ,
Dalak buyumesi,kolestrol,damar sertligi,gluten hassasiyeti var diyet yapmak zorundayim de herkesin agzini bir kurekle kapat:super:

Benzerini ben de yasiyorum. Zayifim ama spora gidiyorum. Cunku bir bucuk sene once kadar dogum yaptim ve sikilasmaya ihtiyacim var. Vay senin sporla ne isin olur diyenler, senin burada ne isin var diyenler, ay daha ne kadar zayiflayacaksin diyenler artik fenalik geldi. Arti spor istahimi da aciyor basladigimdan beri 2 kg aldim. Tedaviyle aliyorum normalde. Yani bi insanin spor yapmasi icin kilolu mu olmasi lazim.

Konu sahibi, siz baskalarina bakmayin. Fazla kilonuz olmasa bile saglikli beslenmek hayat tarziniz olmali. Iradeli olmaya devam edin, karsiligini saglik olarak geri alacaksiniz.

Dikkat etmezsem sizin gibi olurum diye korkuyorum de. Tebrik ederim baştan önlemini al benim gibi tartıda 80i görünce inme iner valla

Benzerini ben de yasiyorum. Zayifim ama spora gidiyorum. Cunku bir bucuk sene once kadar dogum yaptim ve sikilasmaya ihtiyacim var. Vay senin sporla ne isin olur diyenler, senin burada ne isin var diyenler, ay daha ne kadar zayiflayacaksin diyenler artik fenalik geldi. Arti spor istahimi da aciyor basladigimdan beri 2 kg aldim. Tedaviyle aliyorum normalde. Yani bi insanin spor yapmasi icin kilolu mu olmasi lazim.

Konu sahibi, siz baskalarina bakmayin. Fazla kilonuz olmasa bile saglikli beslenmek hayat tarziniz olmali. Iradeli olmaya devam edin, karsiligini saglik olarak geri alacaksiniz.

Birebir yaşadım aynısını. Sen neden geldin ki, ne ihtiyacın var ki tarzı sorulardan bıkmıştım.

Bu öyle bir hastalık degil :)
Tek çözümü sağlıklı beslenmek olan bir sindirim sistemi rahatsızlığı diyelim.
Ibs yi biliyorum stresten de kaynaklaniyor galiba. Aman iste bizim toplumumuz boyle. Bisey soylemeye korkuyo insan. Is yerinden bi arkadasa "hasimato var bende " demistim. Kizin onerilerini duysaniz gulersiniz; dokunan seyleri yemeyecekmisim. Tiroiti sindirime bagladi:)) bunu soyleyen ögretmen bir de. Herkes bilip bilmeden konusur konu sağlık olunca. Basi agrimasin konu sahibinin diye demistim:)

Back
X