diyetsiz sporsuz 1 beden küçüldüm :)

1gypsy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2011
1.017
15
118
ya kiminize çok saçma gelcek kızlar belki ama bu keşfimi paylaşmadan edemeyeceğim.
diyet deneyimlerime falan baktım irademe hakim olamıyorum bi son verdim bulunduğum kiloyu korumaya çalışıyorum ama yine de rahatsızım bu durumdan. NBB 1 beden küçülten çıtçıtlı badisi takıldı gözüme ucuzdu da denemekten bişey kaybetmem diye aldım. çok da güzel gerçekten memnunum. korse gibi düşünmeyin rahatsız etmiyo hiç hareketleri kısıtlamıyo. zaten çıtçıtlı badi kullanmaya alışıksanız hiç zorluk çekmezsiniz. kutusunu attım ama ilgilenen olursa fotoğraf da koyabilirim. bi deneyin derim :ssz:

Merak etmedim desem yalan olur::))) bu aralar korse almayı planlıyordum resmini ve ne kadara aldın paylaşırsan çok yararlı olur...:32:

Merak etmedim desem yalan olur::))) bu aralar korse almayı planlıyordum resmini ve ne kadara aldın paylaşırsan çok yararlı olur...:32:

yarın atayım fotoğrafını şimdi çok geç oldu. 19 liraydı sanırım ama her yerde farklılık gösterir fiyat. denemelisin bence :)

internetten buldum resmini $images.webp
bu işte

vallahi herşey hikaye geliyor benim bu aldıklarımdan sonra;
en yakın Penti mağazasına gidin

[h=2]BODY CONTROL KLT. korse ve Penti Karin Toparlayan Bacak Incelten Korse Çorap alın arkanıza bakmayın:34:[/h]

Back
X