Diyette Kabızlık

beasuperstar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2014
278
34
68
Arkadaşlar lütfen yardım edin tarçınlı-ballı su yapıp içiyorum hergün ama yok yine de bir haftadır doğru düzgün tuvalete çıkamadım. Kilo da veremiyorum. :(

Öğünlerinizde süt yoğurt kefir ayran kullanıyormusunuz ?
Bunları dahil ederseniz ekmeği de tahıllı seçerseniz ve 2 3 litre su içerseniz bu sorun olmaz
En kötü bi koca kase salata yiyin bir öğünde

Arkadaşlar lütfen yardım edin tarçınlı-ballı su yapıp içiyorum hergün ama yok yine de bir haftadır doğru düzgün tuvalete çıkamadım. Kilo da veremiyorum. :(

Canim benim nisanlim da diyetisyen kontrolunde diyet yapiyor. Kabiz olmamasi icin hergun kahvaltidan-sahurdan 15 dk once dogadanin misir puskulu cayini iciyor. Bir de gunde bir sefer yine dogadanin 7otlu cayini iciyor. Cok sukur hic kabizlik yasamadi ve 2.5 ayda 12 kilo verdi. Sen de bir dene istersen.

Öğünlerinizde süt yoğurt kefir ayran kullanıyormusunuz ?
Bunları dahil ederseniz ekmeği de tahıllı seçerseniz ve 2 3 litre su içerseniz bu sorun olmaz
En kötü bi koca kase salata yiyin bir öğünde
2 litre içiyorumdur. Ekmek yemiyordum başta ama son birkaç gündür çavdar ekmeği yemeye başladım internette duyunca. Yoğurt ve salata da yiyorum bolca :/

Canim benim nisanlim da diyetisyen kontrolunde diyet yapiyor. Kabiz olmamasi icin hergun kahvaltidan-sahurdan 15 dk once dogadanin misir puskulu cayini iciyor. Bir de gunde bir sefer yine dogadanin 7otlu cayini iciyor. Cok sukur hic kabizlik yasamadi ve 2.5 ayda 12 kilo verdi. Sen de bir dene istersen.
Canım çaylar bende genelde ters etki yapıyor ama daha kötü olamaz diye düşünüyorum, yarın bakacağım ikisine. Şimdilik sadece birine başlasam da olur mu acaba? (pazarlık gibi oldu ama)

2 litre içiyorumdur. Ekmek yemiyordum başta ama son birkaç gündür çavdar ekmeği yemeye başladım internette duyunca. Yoğurt ve salata da yiyorum bolca :/

Form çayları işinizi görebilir ama süreklilik sağlamaz o günü kurtarır sadece
Bende de bu problem vardı ama yeme düzenime dikkat edince geçti
Mutlaka gün içinde yoğurt ayran salata tüketiyorum
meyvelerle de bu işi halledebilirsiniz mesela kiraz :34: ananas da yine öyle
Yeme düzeninizi oturttuktan sonra bu problem kalmaz bence kendimden biliyorum :)

Form çayları işinizi görebilir ama süreklilik sağlamaz o günü kurtarır sadece
Bende de bu problem vardı ama yeme düzenime dikkat edince geçti
Mutlaka gün içinde yoğurt ayran salata tüketiyorum
meyvelerle de bu işi halledebilirsiniz mesela kiraz :34: ananas da yine öyle
Yeme düzeninizi oturttuktan sonra bu problem kalmaz bence kendimden biliyorum :)

Muhtemelen vücudum böyle iyi bakılmaya alışkın olmadığı için bocaladı muhtemelen :D
Önerilerinizi deneyeceğim.

Gün kurusu kayisi birebir çözüm oldu bende birde ketentohumu öğütülmüş

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benimde bagirsaklarimla ilgili hep problemim vardi herkezi ishal eden seyler bana hiç etki etmez
Form caylari cok etkili ozelliklede A101'İN kendi markası olan form cayi

Kuru kayısi gibi değil rengi cok daha koyu ve tadı daha farklı hoş kuru kayısı da etkili olabilir yogurdunuza zeytinyagi ve keten tohumu ekleyin yanindada ister kuru kayısı ister gün kurusu 2-3 adet ile tüketin nacizane tavsiyem ben coook faydasini gördüm

Kuru kayısi gibi değil rengi cok daha koyu ve tadı daha farklı hoş kuru kayısı da etkili olabilir yogurdunuza zeytinyagi ve keten tohumu ekleyin yanindada ister kuru kayısı ister gün kurusu 2-3 adet ile tüketin nacizane tavsiyem ben coook faydasini gördüm

Hımm anladım, peki canım birazdan çıkıp normalini alacağım şimdilik, fayda görmezsem gün kurusuna geçerim.

Benimde bagirsaklarimla ilgili hep problemim vardi herkezi ishal eden seyler bana hiç etki etmez
Form caylari cok etkili ozelliklede A101'İN kendi markası olan form cayi

Ben normal yeme düzenimle çok sık ishal olan-kendini zehirleyen biriyim, hiç alışık olmadığım şeydir bu kabız.

Arkadaşlar kuru kayısı yediğim gün işe yaradı. Benim gibi diyette kabızlık sorunu çekenler için öneririm. İlaç kullanacaktım ama ilaç kullanmama gerek bile kalmadı.

Back
X