diz ağrısı

Suko

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2006
1.711
12
683
Arkadaşlar özellikle dizlerimi büktüğüm zaman aşırı derecede ağrıyor eklem yerleri acaba normal mi bu sizlerinde oluyor mu?

bendede var malesef..gebelikden önce dizkapaklarımda aşınma vardı..klozetli wc olmazsa napardım hiç bilmiyorum..kesinlikle eğilemiyorum artık..şükürki zorlamayınca ağrısı yok..çok geçmiş olsun..belki sendede aynı sorun vardır..bir doktora danış istersen..

Arkadaşlar özellikle dizlerimi büktüğüm zaman aşırı derecede ağrıyor eklem yerleri acaba normal mi bu sizlerinde oluyor mu?

canım benim bi doktora danış..ama ben geçen sene sağ dizimden ameliyat olmuştum.menisküs yırtığı vardı..hamile kalmadan diğer dizinden de olman gerekiyor demişti doktorum..ama olamadım..benimde ağrılarım oluyo..eğer dizinde bi dejenarasyon varsa hamilelikte dize binen yük arttığı için ağrılar oluşabiliyo..bel ağrıları gibi yani..endişelenme..rampa olan yolları kullanmamaya çalış..merdiven çok kullanma..zorlama dizini..dinlen..

geçmiş olsun canım
elifdam sen ankarada hamilelik için hangi hastaneye ve doktora gidiyosun canım

ben zübeyde hanım doğumevine gidiyorum..doktorları iyi..tek sorun ultrasondaki yoğunluk..eşimin yengesi orda hemşire olduğu için özellikle gidiyorum bu hastaneye.hayırlısı ile sezeryan olacak doğumum..sen hangi hastaneye gidiyorsun.

BEN FATİH HASTANESİNE GİDİYORUM..SEZERYAN İLE DOĞUM YAPMAK İSTİYORUM.NORMAL DOĞUMDAN KORKUYORUM.. O YÜZDEN İSTİYORUM Kİ DOKTORUM BANA ISRAR ETMESİN NORMAL DOĞUM OLSUN DİYE..SEZERYAN YAPALIM DESİN BENİ DE RAHATLATSIN..ANLATABİLDİM Mİ?SEN KENDİ İSTEĞİNLE Mİ SEZERYAN OLACAKSIN

ben sizi anlamiyorum,anlayamiyorum..ben normal dogum yapabilmek icin 15 saat sanci cektim..ama maalesef sezeryan oldum:1no2:..neden korkuyorsunuz ki!normal dogum yaptiginizda butun vucudunuz yenileniyor..anne ayri bir genclesiyor..dogum sonrasi cok cabuk toparlaniyor..kilo vermesi cok daha kolay oluyor..ileride gobek filanda kalmiyor..ama sezeryan olunca resmen ameliyat oluyorsun..7 kat derin kesiliyor..artik epidural dogum var..dogum sancisini %80 azaltiyor..elinizin altinda internet var..normal dogum kadar guzel birsey var mi bir arastirsaniza..bende cok korkuyordum normal dogumdan.NEDEN?kucukken seyrettigim cok sancili,kabus gibi Turk filmlerinden dolayi..ama isin gercegi oyle degilmis..ben su anda ikinciye hamileyim..bakalim bu sefer nasil dogum yapacagim.

kesinlikle sana katılıyorum inşallah normal olur sancı çektiğin sure belli peki ya sezeryan sonrası ağrılar bikere ağrıya katlanırım yeter sonra bitiyo hemen ayğa kalkıyosun inşallah normal olurr

kesinlikle katılıyorummm bu arada sezeryan bir doğum şekli değildir bir ameliyattır unutmayınnn

Ya benm daha hamileligim çok erken ama sol diz kapagimda ağrı ve uyuşma hissi var. Kilo da almadim Çok fazla hareketsiz kaldigimdan olabilir mi ki ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…