Diz Kapa kaln olan Arkadalar:(

merhaba. benim de dizlerim kalın. arkadaşların dediği gibi dizin iç bölgesindeki şişlik, kot alırken bile hep problem. etek zaten hiç giyemiyorum :( ben de dizlerimdeki yağı aldırıp, bacaklarıma enjekte etmeyi düşünüyorum. ama sonuç nasıl olur bilemiyorum..

aslında ertelemenin hiçbir mantığı yokk ben izmitte bikaç doktorla grüstüm ve çok uygun bi fiyat verdilerr...çok rahatsızsak yptırmalıyızzz...bütün psikolojiyi bozuyo,etek fln giyemiyorum ben de senin gibi...giyiyosam da diz altı tercih ediyorumm...

aynenn. diz altı etek ve elbiseler..!. liposuction için mi araştırma yaptın canım sen? fiyatına ne kadar diyorlar ortalama olarak?

walla bayadr arastrıorum ve genelde 1500 tl civarı söylüyor doktorlar..izmittee ferhan dağ war o mesela 800 tl gibi bi rakam söylemişti..ankarada nebil beyle grüştüm o da cok tnınmış güwenilir bi doktorr..yani illa tanınmış güwenilir biri olsun diyorsan 1500tl yi gözden çıkarmalısın..bu yıl çalışmaya baslar baslamaz yptrıcam inan ilk işim o olucak:))

Benimkiler çıkık ve çok hoşuma gidiyor. Yurt dışında bayanlar çıkık olması için uğraşıyorlar.

arkadaslar ben Nebil Bozdoğan'la mailleşmiştim bu diz konusundaaa..bana ortalama 1700 gibi bi rakam söyledii..yıllardr düsünüyorum ben de kafayı yicemm..yaz da gelioo hiçç öle kısacık şeylerle insan içine çıkasım yokk:( nebil bozdoğana yptrmak istiyorum,kendisi Ankara'da ama işte orda yaşamadığım içinn bi türlü gidemedimm randewuyaa ama nedense iyi bi dr oldgundan mıdır nedir ona yptrmak istorumm..bi hastasının fotolarını göndermişti bana maillee,baktım cidden de kızın bacak yapısı güzelleşmişti..eğer bu konuda bi gelişme sarf eden arkadasımız varsa lütfen paylaşsın bizimleee..artık kredi çekip yaptrmayı düsünüyorum..bakalımmmm napıcamm:59:

canım aslında o kadar takmana gerek yok bak dunya starlarına beyonce hadıse rıhanna hepsınde aynı sey var ınadınada dapdar gıyınıyorlar:) aslında bu bı takıntı bendede var malesefkı:( nebıl bey fıyat olarak ne demıstı acaba?

aslında ertelemenin hiçbir mantığı yokk ben izmitte bikaç doktorla grüstüm ve çok uygun bi fiyat verdilerr...çok rahatsızsak yptırmalıyızzz...bütün psikolojiyi bozuyo,etek fln giyemiyorum ben de senin gibi...giyiyosam da diz altı tercih ediyorumm...

Merhaba izmitte bu sorununu cozebilcek bir cerrah buldunmu , bende ariyorum malesef hala bulamadim, yasin beyden baska biri yok izmitte Saniyorum

Back
X