diz kapagi agrisi ve hamilelik

mina retriever

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2016
2.960
1.543
63
Kizlar 15 haftalik hamileyim gecen hafta sag dizimde bukup oturdugumda bi aci agri olusuyodu bu hafta sol dizimdede ayni sekilde oldu. Diz agrisi hamilelikten mi kaynaklaniyodur sizce? Daha once yoktu abarti bi kg da almadm yarim kilo almisim sadece... bukmedigim surece acimiyo ama bagdas kursam aciyo...

Canım aynı şeyi bende yaşadım. Çok şiddetli diz kapagim ağrıdı. Otururken bile comelemiyordum düşüyordum yere. Doktora gittim rahim agirlasiyor ondan olabilir dedi. Bazı kadınlar bunu şiddetli ağrıya yaşar dedi sende öyle oluyorsun büyük ihtimalle dedi. Magnezyum verdi şimdi daha iyiyim çok şükür ama bacak krampları çıktı şimdi de. Sende doktoruna muhakkak danis magnezyum verir sana büyük ihtimalle.

Ben sdce decavit aldm folik bitince basla dedi ona baslicm bittiginde. Uyusmada oluyo kolumda bacagmda

Ben sdce decavit aldm folik bitince basla dedi ona baslicm bittiginde. Uyusmada oluyo kolumda bacagmda
Canim benim doktor 12 haftam bitince bana imom verdi. Daha sonra imom bittikten sonra decavit verdi. Uyuşma için magnezyum çok iyi geliyor bende aynı durumdayım. Maden suyu da iyi geliyor deneyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…