diz kapağı çıkığı

reyyaninannesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2014
6
1
88
45
3 yaşında kızım var. sağ diz kapağı sabit durmuyor kayıyor, büktüğü zaman çukur oluşuyor, sık sık düşüyor ve yürümesi normal değil malesef. burda bir kaçtane doktora gösterdim ama adamlar bu durumu ilk defa gördüler galiba, bir şey diyemediler.lütfen bu konuda bilgisi olan veya bu tür rahatsızlığı olanlar yardımcı olursa sevinirim, şimdiden teşekkür ederim...

O kadar ileri boyutta değil ama yeğenimin de dizlerinde vardı benzer problem. Yere oturduğunda bağdaş kurmasını söylemişti doktoru. Bir süre sürekli bağdaş kurdurduk düzeldi. Siz yine de iyi bir hekime gitmeye çalışın.

O kadar ileri boyutta değil ama yeğenimin de dizlerinde vardı benzer problem. Yere oturduğunda bağdaş kurmasını söylemişti doktoru. Bir süre sürekli bağdaş kurdurduk düzeldi. Siz yine de iyi bir hekime gitmeye çalışın.
sağolsun bir arkadaş bu konuda uzman bir hekim önerdi ama şuan işlerden dolayı gidemiyorum, ben k.maraştayım önerilen hekim Ankarada ama ilk fırsatta inşallah gideceğim. daha öncesinde sizlerden bilgi almak istedim. teşekkür ederim bilgiler için

Mutlaka doktora götürün bir arkadaşım da var bu rahatsızlık. Boyle ara ara kayiverior ama o artik alismis kendi kendine duzeltior valla nasil demeyin yapior. Ama sizin bebeginiz cok kucuk mutlaka tedavi ettirin.

Back
X