- 24 Eylül 2015
- 1.123
- 17.134
- 208
Ihlamurdan. Ciddiyim. Bildiğin otdan bir sebep. İş arkadaşı ile muhabbet esnasında ıhlamurun faydalarından söz etmişler. Kadında içmem lazım benim de ama çok pahalılandı demiş. Bizimki de evde dolapta ıhlamur görüyor birşey ararken. Geldi şundan biraz filancaya götüriym mi böyle böyle diye konuşmadan bahsetti. Götüürr dedim ama surat gitti o an benim. O ne biçim surat dedi çıkıştı tabi. Sonra patladım. Çünkü kadını sevmiyorum. Meşrep. Söylenene göre çok işveli cilveli lafını pek düşünmeden konuşan evli bir erkeğe iltifatlar etmekten el kol hareketlerinden sakınmayan bir tip.(yabancı uyruklu ve 40 küsur yaşında) işleri gereği beraber seyahat ediyorlar 1 hafta. Ayda bir kez gibi ya da daha geniş aralıklarla. Eşim de kimseden bahsetmez ama bu kadını öv öv bitiremez. Evet aramızda 20 yaş var. Ve olay ıhlamur vermek değil Eşimin bir avuç maksimum 20 lira etmeyecek şey için kalkıp kadının boğazını düşünmesi. İyilikmiş.Ki kadına karşı hislerimi bildiği halde. Sana mı düştü diyesim var. Altı üstü ıhlamur ya. Unutmamış bile konuşmayı. Hayret ediyorum.
:))))) cok tatli kiskanmissin ama yani E§in biraz benim eşime benziyor hissettigime gore bi durum yok kiskanilacak esin iyilik yapmayi seviyor
Yani dusundugun gibi bisey olsa senin gozune soka soka evden ihlamur götürmez heralde
Sadece biraz verici bi adamla evlisin ama maalesef baskasina
Adam akilli konus ilgini kiskaniyorum sadece benimle ilgilen beni düşün beni sev de