Dizginlenemeyen kıskançlık

Ihlamurdan. Ciddiyim. Bildiğin otdan bir sebep. İş arkadaşı ile muhabbet esnasında ıhlamurun faydalarından söz etmişler. Kadında içmem lazım benim de ama çok pahalılandı demiş. Bizimki de evde dolapta ıhlamur görüyor birşey ararken. Geldi şundan biraz filancaya götüriym mi böyle böyle diye konuşmadan bahsetti. Götüürr dedim ama surat gitti o an benim. O ne biçim surat dedi çıkıştı tabi. Sonra patladım. Çünkü kadını sevmiyorum. Meşrep. Söylenene göre çok işveli cilveli lafını pek düşünmeden konuşan evli bir erkeğe iltifatlar etmekten el kol hareketlerinden sakınmayan bir tip.(yabancı uyruklu ve 40 küsur yaşında) işleri gereği beraber seyahat ediyorlar 1 hafta. Ayda bir kez gibi ya da daha geniş aralıklarla. Eşim de kimseden bahsetmez ama bu kadını öv öv bitiremez. Evet aramızda 20 yaş var. Ve olay ıhlamur vermek değil Eşimin bir avuç maksimum 20 lira etmeyecek şey için kalkıp kadının boğazını düşünmesi. İyilikmiş.Ki kadına karşı hislerimi bildiği halde. Sana mı düştü diyesim var. Altı üstü ıhlamur ya. Unutmamış bile konuşmayı. Hayret ediyorum.

:))))) cok tatli kiskanmissin ama yani E§in biraz benim eşime benziyor hissettigime gore bi durum yok kiskanilacak esin iyilik yapmayi seviyor
Yani dusundugun gibi bisey olsa senin gozune soka soka evden ihlamur götürmez heralde
Sadece biraz verici bi adamla evlisin ama maalesef baskasina
Adam akilli konus ilgini kiskaniyorum sadece benimle ilgilen beni düşün beni sev de

:))))) cok tatli kiskanmissin ama yani E§in biraz benim eşime benziyor hissettigime gore bi durum yok kiskanilacak esin iyilik yapmayi seviyor
Yani dusundugun gibi bisey olsa senin gozune soka soka evden ihlamur götürmez heralde
Adam akilli konus ilgini kiskaniyorum sadece benimle ilgilen beni düşün beni sev de

Dedim. Demez miyim. Yok işlemiyor. Çok doğru bir tespit olmuş. Verici fakat dışarıya aynen. Ve bu beni çıldırtıyor. Sanki ben onla beşik kertmesiyim. Azıcık da bana böyle ince olsan ne olurdu. Şımarmamdan deli gibi korkuyor.

Bir de kadını görsen tüü dersin yazıklar olsun kıskanacak son dişi. Eşimin de keza kıskanılacak bir numarası pek yok. Aslında onun beni deli gibi kıskanması gerekirken roller tam tersi. Ne uyuz bir durum anlatamam.

Özgüvenle de alakalı ama çok özgüvenli olup kıskanan ve aksine güçlü olan da var
Kıskanmak paylaşamak sevdiğini neden zavallıklık olsun ki. İnkar etsekte çoğu kadın kıskanır erkekler daha çok kıskanır düşüncenize hepsi de özgüvenli bizim kadar kafa yormazlar bile
Sonuç olarak kıskanıyorsan ve tepkini koymayıp içine atıyorsan alakasız bir konuda patlarsın ve asıl kıskandığını ifade etmessen özgüvenin azalır. Kısknadığında belli etme sende kıskandr o seni uyarınca sende onu uyar şaka yollu olarak ve kıskanç olmadığını bile düşündürebilirsin böylelikle . Kendi içinde halledemessın içinde birikir ve kafanda senaryolar kurgular onlara inanır paranoyak biri olursun ona her sevgini belli etmek istediğinde aklına gelir sanki adam seni aldatmış gibi hissedersin hep geri planda pasif kalırsın .Kendine bunu yaşatma olumlu düşün ve sevgini paylaşmaktan çekinme

Ben sadece güvenmediğimi kıskanıyorum.Çünkü şurdayım dese de şüphe duyuyorum.
Yoksa çok takılmam ama güvenmediğim insanı sevince olmuyormuş.
Sürekli yalan söylüyor diye düşünürsem sorun.
Belki sizde güvenmiyorsunuzdur.
Neyse ki kafam şuan rahat benim.
Gerçekten güvenmemek gerekmiş.

Bu düşünce siz de durduk yere olmamıştır. Eşinizin ilgisinin başkalarında olduğunu mu gördünüz? Çünkü bütün ilgisi sizde olsa kıskanmayı aklınızdan geçirmezsiniz. Belli ki kıskançlık sizde takıntı olmuş ve kıskançlığı frenlemek epey zor.

Bu düşünce siz de durduk yere olmamıştır. Eşinizin ilgisinin başkalarında olduğunu mu gördünüz? Çünkü bütün ilgisi sizde olsa kıskanmayı aklınızdan geçirmezsiniz. Belli ki kıskançlık sizde takıntı olmuş ve kıskançlığı frenlemek epey zor.

Ciddi birşey hiç farketmedim. Ama bütün ilgisi bende diyemem. Kafası sürekli iş, geçim, gelecek kaygılarıyla meşgul.

6 yıllık sevgililik dönemimizde eşim beni ben de eşimi çok kıskanırdık. hatta saçma sapan tartışmalarımız da çok olmuştur bu yüzden-ki ikimiz de son derece dikkatli insanlardık her konuda. halen de kıskanç deiliz diyemem ama eskisi kadar kötü boyutta değil bu kıskançlık. ilişki rayına oturunca, karşılıklı sadakat ve güven duygusundan emin olunca sanırım karşındakinin hayatını zehir etmenin gereksiz olduğunun farkına varıyorsun. şahsen bende öyle oldu. adamın bana olan aşkı belli, karakterinin düzgünlüğü belli. neden saçma sapan duyguların beni ele geçirmesine izin vereyim ki?

Karina alıntı yapamadım şuan ama son cümlelerine katılıyorum. Ben de en fazla bunu düşünerek sakinleşmeye çalışırım. Ama yine sık sık cadıya dönüşüyorum ayarı kaçırıp. Çok kontrolsüzüm.

Allah yardımcınız olsn. Ben de çok kıskancım. Keşke çaresini bulabilsem de rahatlasam. Kendini telkin edememek müthiş kötü bişey. Konuyu takip edicem,umarım kurtuluruz :)

Valla dogruyu soylemek gerekirse bende cok kiskancim ve kendimi frenlemiyorum bi anda çemkiriyorum gelip gonlumu aliyo zaten :KK11: :KK53::KK53:

Back
X