Dizi gibi ilişkimiz!

encokkendimiseverim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2012
371
4
26
Balıkesir
Biraz uzun ama bi okuyun lütfen.

Eşimle acayip bir durumun içindeyiz.
Biz 2005 yılında tanıştık, ilk yıllar yaşın da verdiği tecrübesizlik ile bir ayrılıp bir barıştığımız dönemler oldu. İlişkimizin daha 2. yılında ortaya kayınvalidemin karşı komşusu ve kızı çıktı. Bu kız, Ayşe diyeyim, benden 2 yaş küçüktü. Ben 18, eşim 23, Ayşe 16 yaşındaydı. Ayşe, sevgilime aşık olmuş. Benim kayınvalide de Ayşe'nin annesiyle çok samimiymiş, demişler ki bunların arasını yapalım.
Bu arada kayınvalidemin de benden haberi var hatta bir kere yolda karşılaştık, sevgilim tanıştırdı falan.

Neyse, bu Ayşe de hastaymış o dönemlerde. Annesi de sevgilime, Ayşe sana olan aşkından yataklara düştü vs. diye sürekli doldurmalar oluyor. Sevgilim de bana anlatıyor, ben de saf gibi kıza üzülüyorum. Ayşe eşimi işe giderken balkonlarda falan bekliyormuş. Eşim kapıdan çıkınca, "ben duyayım diye kapıyı çarparak kapattı, o da beni seviyor" falan diyormuş :) Annesi bi gün sevgilime kızın resimlerini vermiş, Ayşe'yi kabul ediyorsan bu resimleri Ayşe sana gönderdi sende kalsın diye. Benimki de almış bana getirdi. Kız çok hastaymış ben napcam diye. İki tarafın annesi de bizimkini başgöz etmeyi kafalarına koymuşlar. Gitti verdi annesine resimleri, ben istemiyorum diye.

Zaman geçti 2008 yılında ben üniversitedeyim. Sevgilimle ayrıldık, nedenini hatırlamıyorum. Bunu fırsat bilenler, kızın da hastalığını bahane edip sevgilimle kızı kafe gibi bi yerde görüştürüyolar. Ayşe sevgilime, "ben ilk defa birisine böyle şeyler hissediyorum" demiş. Neyse görüşmenin sonunda sevgilimin anlattığına göre kalbini kırmadan reddettim diyor. Ben düşünmüyorum vs. demiş.

Sonra biz barıştık, sevgilim bana bunların hepsini anlattı. Bir gün Msn'den kızın kendisini eklediğini söyledi. Sevgilimin kız kardeşinden almış mailini. Ben de açtım baktım gerçekten eklemiş. Sevgilime söylemeden aldım kızı kendim ekledim.

"Pardon dedim X ile akraba mısınız? Onun Msn'inde başka kız yok da, kuzeni falan isen tanışmak isterim ben kız arkadaşıyım"
İşte o benim abim de, biz komşuyuz da vs. Bi de soru soruyor siz X abiyle ne kadar zamandır berabersiniz diye.
Ben de 2-3 gün bu kızla sohbet ettim. Profil resimlerimi falan hep sevgilimle olan fotoğraflarımzı koydum inadına. Yaş da 19, kıskançlığım tavan yapmıştı :)
Sonunda kız 3 gün sonunda patladı! İşte ben şimdi X'i arıycam (Numarası var sanki) nedir bu rezillik, o bana umut verdi, geçen ekim ayında buluştuk biz falan diyor.

Ben de sevgilimi arayıp bu kız ne diyor diye ona bağırdım. Sonra kız ben ve sevgilim Msn de konuştuk. Sevgilim diyor ben sana ne zaman ümit verdim! Ayşe diyor, ama "olmaz" da demedin! Sevgilim de ben seni o günden sonra aradım mı? görüştük mü? diyor. neyse kız en sonunda kabullendi, bir daha da görüşmedik.

Geldik asıl olaya,

Ayşe eşimin erkek kardeşi askerde iken, ona msjlar atıyor. Kim olduğunu söylemiyor. Bunlar konuşuyorlar, mesajlaşıyorlar. Kardeşi askerden dönünce de buluşuyorlar. Bir bakıyor kayınbiraderim, kız Ayşe!
Ama ilişkileri devam etmiş. Bu arada eşimin annesi ile Ayşe'nin annesi küsüyor ve bu durum da ortaya çıkınca iyice kötü oluyorlar.

Bu olaydan 2 sene sonra biz evlendik. Ama ben hem bu hem de başka sebeplerden eşimin annesiyle görüşmedim hiç. Yani sadece 1 defa gördüm bu 8 yılda. Eşim de kardeşine, eğer o kızla evlenirsen ne düğününe gelirim, ne evimize gelirsiniz ne de biz sizin evinize adım atarız demişti. Kardeşiyle görüşüyordu. Ama geçen hafta kardeşi ve Ayşe dini nikah yapmışlar. Kızı getirip eşimin dedesiyle, babasıyla falan tanıştırmış. Kız okulu bitirince de resmi olarak evlenirler gibi duruyor.

Şimdi ilişkimiz acayip bi hal aldı. Ben eşimin kardeşiyle de görüşmesine pek sıcak bakmıyorum. Ama zaten aile bağları kopuk, hayatta bi kardeşi var. bu kızı da asla ve asla eşimle aynı ortama sokamam.
Mesela ben eski telefonumu kardeşine vermiştim, o telefonla o kızla konuşmasına bile içten içe sinir oluyorum.

Eşim, eskiden evlendiği an silerim derdi. Şimdi kardeşimle görüşürüm ama kızla aynı ortama girmem dese de ben bu durumdan çok rahatsızım.
İleride zarar görmemek için şimdiden nasıl bir tutum sergilemeliyim?

Ayşe de bu siteyi takip ediyorsa, kendisine selam olsun! :)

Son düzenleme:
gerçekten dizi gibi olmuş,
okurken huzur sokağı gözümde canlandı :1:
eşin kardeşine açıkça söyledimi, bu kız eskiden bana asılıyordu
şimdide sana yanaştı bu iş olmaz diye.
bu arada ne diye imam nikahı yaptılar ki, nikah en son iş,
daha söz yok nişan yok bunlar nikah yapmış.

gerçekten dizi gibi olmuş,
okurken huzur sokağı gözümde canlandı :1:
eşin kardeşine açıkça söyledimi, bu kız eskiden bana asılıyordu
şimdide sana yanaştı bu iş olmaz diye.
bu arada ne diye imam nikahı yaptılar ki, nikah en son iş,
daha söz yok nişan yok bunlar nikah yapmış.

Kayınbilader olaydan haberdar. Önceden kızın abisiyle evlendirilmek istediğini falan biliyor. Ama umrunda değil galiba.
Bana kalırsa kız intikam amaçlı böyle bi oyuna girdi. Sonra da aşık oldu.
Nişan falan yapamazlar herhalde. Çünkü benim Kv ve kızın annesi büyük kavgalar etmişler, karakolluk falan olmuşlar zamanında duyduğuma göre.

Kayınbilader olaydan haberdar. Önceden kızın abisiyle evlendirilmek istediğini falan biliyor. Ama umrunda değil galiba.
Bana kalırsa kız intikam amaçlı böyle bi oyuna girdi. Sonra da aşık oldu.
Nişan falan yapamazlar herhalde. Çünkü benim Kv ve kızın annesi büyük kavgalar etmişler, karakolluk falan olmuşlar zamanında duyduğuma göre.

haberdar olduğu halde kızdan vazgeçmiyorsa
korkulur bu kızdan,çocuğu nasıl kandırdı kimbilir,
oyyy bide sana elti olacak bu kız,evlerden uzak :18:
herşey olacağına varır canım,siz gereken uyarıyı yapmışsınız.
nişan falan olmaz diyorsun ozaman hiç takma kafana,
olurda evlenirlerse zaten pek uzun süreceğini zannetmiyorum.

kardeşindede ne mıde varmış pes.
ama nolursa olsun kardeşiyle göruşmesıne engel olmayın. evet onlarla asla aynı ortamda bulunmayın.evlerıne gıtmeyın.ama kardeş bu ....brırlerınden ayırmaya kalkmayın

Ben bu dini nikah olayına kadar bu kadar ciddi olacağını düşünmemiştim.
Erkek kardeş bi kaç gün bizim evde kaldı, balkona falan çıkıp bizim evden o kızla konuşuyormuş telde.
Ne diyordu acaba, abimlerde kalıyorum falan diyor muydu merak ediyorum.

Sizce kardeş ile selamı sabahı keseyim mi?

Ben bu dini nikah olayına kadar bu kadar ciddi olacağını düşünmemiştim.
Erkek kardeş bi kaç gün bizim evde kaldı, balkona falan çıkıp bizim evden o kızla konuşuyormuş telde.
Ne diyordu acaba, abimlerde kalıyorum falan diyor muydu merak ediyorum.

Sizce kardeş ile selamı sabahı keseyim mi?

yani şimdi kızın amacı aileye girip senin eşine ulaşmakmı yoksa o çocuğu seviyormu ben buraya takıldım:26:kardeşiyle sen görüşmeyeblsin ama sibeliminde dedği gibi kardeşleri engelleme bence:31:

Bence durumdan çok rahatsızmış gibi görünmeyin.
Bu durum onları önemsediğinizi gösterir. Önemsemeyin, öyle görünün.
Eşinizin kardeşiyle de karşılaşınca merhaba'dan öteye gitmeyin tepkiliyseniz.
O Ayşe'yle de karşılaşınca okkalı bi "bakış" atın gözü korksun :27:
Zaten evinize gelmeye cesaret edemez sanırım.

yani şimdi kızın amacı aileye girip senin eşine ulaşmakmı yoksa o çocuğu seviyormu ben buraya takıldım:26:kardeşiyle sen görüşmeyeblsin ama sibeliminde dedği gibi kardeşleri engelleme bence:31:

Kızın artık eşimle ilgisi olduğunu sanmıyorum. Herhalde kayınbiladere gerçekten aşık oldu. Ama bu eskiden eşime ilgisi olduğunu değiştirmez ki. Eşime engel koyamam tabi ama onların bize, bizim onlara gitmemiz olacak şey de değil.

Bence durumdan çok rahatsızmış gibi görünmeyin.
Bu durum onları önemsediğinizi gösterir. Önemsemeyin, öyle görünün.
Eşinizin kardeşiyle de karşılaşınca merhaba'dan öteye gitmeyin tepkiliyseniz.
O Ayşe'yle de karşılaşınca okkalı bi "bakış" atın gözü korksun :27:
Zaten evinize gelmeye cesaret edemez sanırım.

Aman Ayşe ile karşılaşmayayım çok daha iyi. Eşimin ailesinden bir tek dedesi ve amcasını tanıyorum zaten. Bir de eltim olacaktı, o da artık imkansız :/

Ayşe o aileden birini almayı aklına koymuş :52:
İşin şakası bir yana zor bir durum.
Eşiniz kardeşiyle elbette ki kopamaz sonuçta etle tırnak ayrılmaz.
Burda iş sizin serinkanlılığınıza kalıyor. Allah kolaylık versin

Ayşe eşinin kardeşine sonradan aşık mı olmuş yoksa aklı eşinde mi önemli olan bu eğer aşık olmuşsa fazla takılma sonuçta kız o zaman 16 yaşındaymış çocukmuş yani

Bundan sonra ki Ayşe li hayatınızda size sabırlar diliyorum.. Bu arada Ayşeciğe gıcıklık yapmak isteyebilirsiniz , resmi nikahsız dini nikah naısl yaptılar, şikayet edin :)

ben olsam karşılaşma durumunda 'ne oldu, bi alt modeli mi almak zorunda kaldın' derdim :37::37:
ezik zavallı muamelesi yapardım..
şu an kaynına aşık olsa bile sonuçta ilk irtibatı intikam hevesi ile kurmuş olmalı...
sanıyorum Ayşe beni görmekten çok korkardı ömrü billah...

görüşmem diyorsun da, diyelim ki evlendiler çocukları oldu, eşin görmek isterse yeğenim sonuçta falan diye vs vs vs sonuç olarak illa ki görüşürler karşılaşırlar eşin ve Ayşe diye düşünüyorum...

kaynındaki mideye de şaşırdım... insanın aklından çıkmaz 'bi zamanlar abimi hayal ediyordu' diye :s
olmadı seni bi kaynını mı dürtsen ki hani 'bi zamanlar abini hayal ediyordu, senin midene şaşırdım' diye... belki garip gelir de sorgular durumu...

Kapanış cümlenize bittim bittim : )))

Çok kötü bir durum.. kardeşiyle mutlaka görüşürde, kızla aynı ortama girmez hiçbizaman inşallah..

Kardeşle görüşecek illaki, ama kardeşi de eşimin yanında acayip hareketler yapıyormuş. İşte kendi aralarında yüzük takmışlar, kardeş o yüzüğü öpüyormuş falan. :)

Ayşe o aileden birini almayı aklına koymuş :52:
İşin şakası bir yana zor bir durum.
Eşiniz kardeşiyle elbette ki kopamaz sonuçta etle tırnak ayrılmaz.
Burda iş sizin serinkanlılığınıza kalıyor. Allah kolaylık versin

Teşekkür ederim.. İşte tek çözümüm aynı ortamda bulunmamak...

Ayşe eşinin kardeşine sonradan aşık mı olmuş yoksa aklı eşinde mi önemli olan bu eğer aşık olmuşsa fazla takılma sonuçta kız o zaman 16 yaşındaymış çocukmuş yani

Bence kız artık kaynımı seviyor da, 18-19 yaşına kadar sürdü bu olaylar. Çocukluk diyemem o yüzden. Ve de kayınbiladere yaklaşma sebebi aklınca intikam almak istemesiydi.

Bundan sonra ki Ayşe li hayatınızda size sabırlar diliyorum.. Bu arada Ayşeciğe gıcıklık yapmak isteyebilirsiniz , resmi nikahsız dini nikah naısl yaptılar, şikayet edin :)

Evet ya dini nikah'ın zaten resmi olmadan pek bir hükmü de yok. Kızla rahatça görüşebilmek için yaptılar herhalde.

ben olsam karşılaşma durumunda 'ne oldu, bi alt modeli mi almak zorunda kaldın' derdim :37::37:
ezik zavallı muamelesi yapardım..
şu an kaynına aşık olsa bile sonuçta ilk irtibatı intikam hevesi ile kurmuş olmalı...
sanıyorum Ayşe beni görmekten çok korkardı ömrü billah...

görüşmem diyorsun da, diyelim ki evlendiler çocukları oldu, eşin görmek isterse yeğenim sonuçta falan diye vs vs vs sonuç olarak illa ki görüşürler karşılaşırlar eşin ve Ayşe diye düşünüyorum...

kaynındaki mideye de şaşırdım... insanın aklından çıkmaz 'bi zamanlar abimi hayal ediyordu' diye :s
olmadı seni bi kaynını mı dürtsen ki hani 'bi zamanlar abini hayal ediyordu, senin midene şaşırdım' diye... belki garip gelir de sorgular durumu...

'ne oldu, bi alt modeli mi almak zorunda kaldın' :) aklımda olsun bu!
çocuk meselesini hiç düşünmedim ben!! Kocam bi de o kızdan olan çocukları mı sevecek! Ay düşüncesi bile çok korkunç! Kayınbilader arada gelip bizde kalıyordu, bundan sonra kabul etmeyeceğim gelmesin. Resmen arkamızdan iş çevirdi.
İşin garibi, kendisi bu kızı çok severken (!) arada başka başka kızlarla gezip dolaşıyor. Ayşe de başka şehirde okuyor bundan haberi yoktur herhalde. Aslında üzülüyorum da içimden bişey yapmak da gelmiyor bu konuda.

Cidden dizi gibi, ben Ayşenin kayınbiraderine çok aşık olduğuna inanmadım niyeyse. Sanki hala ergen triplerinden kalma senin eşle bi bağlantısı var gibi olayın.

Cidden dizi gibi, ben Ayşenin kayınbiraderine çok aşık olduğuna inanmadım niyeyse. Sanki hala ergen triplerinden kalma senin eşle bi bağlantısı var gibi olayın.

Kızla eşim o günden sonra konuşmadılar, annesi de o evden taşındı yani görmemişlerdir birbirlerini. Kız bu kadar hırs yapmış mıdır ya? 5 sene falan oldu işte o kızla konuşmamızın üstünden geçen süre. Ulaşmaya falan da çalışmadı. O yüzden ben yine de iyisini düşünüp kız intikam duygusuyla başlayıp, sonra gerçekten aşık oldu diye düşünüyorum ama belli de olmaz!! :/

Back
X