• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dizideki Çocuklar...!

MorGuller

Süt kokulu oğlum büyüyor
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
2.010
18
66
İstanbul
Dün Alyazmalım diye bir dizi vardı...

O soğuk havada küçücük bebeği de, oyuncu diye çıkartmışlar ya yuhhh dedim...

Kendileri kabanla duruyorlar, o minicik yavruda onlarla dışarda... kaç sahne gördüm dışarda, hepsinde o minicik bebekte vardı :(

Bari içerde çekin şu sahneleri... kim bilir kaç kez çekiyorlar o sahneleri...!!!!

Bir de bebek uyurken aldı minik yavruyu kucağına, seviyor güya..!!!!

Sinir oldum sinir...!!!!!! anne babalar nasıl izin veriyor, nasıl vicdanları rahat ediyor anlamıyorum...

Son düzenleme:
yanlış hatırlamıyorsam jenerikte "bebek sahnelerinde gerçek bebek kullanılmamıştır" yazıyordu..

diziyi izlemedim ama bazı sahnelerde gerçek bebek kullanmıyorlar. mesela muhteşem yüzyılda hatice ve pargalının bebeklerinin doğduğu ve öldüğü sahne. gerçek bebek değildi o.

diziyi izlemedim ama bazı sahnelerde gerçek bebek kullanmıyorlar. mesela muhteşem yüzyılda hatice ve pargalının bebeklerinin doğduğu ve öldüğü sahne. gerçek bebek değildi o.

Evet Muhteşem Yüzyıl'daki balmumu bebekti... ama Alyazmalım'daki bebek gerçekti...

oyle sogukta oynatacaklarini saniyorum kesin isinma sistemleri falan vardir bir taraflarda :34:

birde Alyazmalımda bır sahnede , kadın cocuguyla yagmurda kosturuyordu , sonra bayıldı düstü , cocuk kucagında , bebek gercek degıldı o sahnede ama cok üzüldüm yine : )

valla ayni seyi diziyi izlerken esimle konustuk sarmislar cocugu battaniyeye kendileride montlarla cok üzüldüm bende:19:
bi arkadasin yazdigi gibi arka tarafta isitma sistemleri olabilir diye düsünüyorum bende:31:

valla ayni seyi diziyi izlerken esimle konustuk sarmislar cocugu battaniyeye kendileride montlarla cok üzüldüm bende:19:
bi arkadasin yazdigi gibi arka tarafta isitma sistemleri olabilir diye düsünüyorum bende:31:

Evet battaniyeye sarmışlar çocuğu...

Bide bi sahnede balkonda oturuyorlar, çocuğun kulağı açık :(((

Isıtma sistemleri filan varsa, dizi başlarken yazsalar keşke :)))

Annesi babası izlerken ne hissediyor acaba, oğlumuz ne güzel sanatını icraa ediyor diyolardı heralde...

Evet battaniyeye sarmışlar çocuğu...

Bide bi sahnede balkonda oturuyorlar, çocuğun kulağı açık :(((

Isıtma sistemleri filan varsa, dizi başlarken yazsalar keşke :)))

Annesi babası izlerken ne hissediyor acaba, oğlumuz ne güzel sanatını icraa ediyor diyolardı heralde...

dizi cekilirken anne babasida ordadir:1:
yavrucak kendi gidip yazilmadi ya ajansa anne babasi herseyi bilerek yazmistir ajansa...
:27:

bende küçük hanımefendideki Nerimanın oğlu Kereme bayılıyorum nasıl güzel bir çocuktur alllahım banada nasib etsin :) yalnız ne hikmetse bu çocuk 3.5 sene sonra almanyadan annesiyle döndü 2 buçuk bilemedin 3 yaşında olması gerekirken 6 yaşında görünüyor ve yine ne hikmetse almanyada doğup büyümesine rağmen su gibi türkçe konuşuyor tek kelime almanca yok ...

Kimsenin kendi çocuğunun bu şekilde hor kullanmasına müsade edeceğini sanmıyorum.
Üzülmeyin o anne babalar çocuklarına sizden daha çok üzülürler. Bunu bilin yeter.
Ekiptekiler de insan sonuçta, onların da duyarlılığı elbette vardır. :8:

bende küçük hanımefendideki Nerimanın oğlu Kereme bayılıyorum nasıl güzel bir çocuktur alllahım banada nasib etsin :) yalnız ne hikmetse bu çocuk 3.5 sene sonra almanyadan annesiyle döndü 2 buçuk bilemedin 3 yaşında olması gerekirken 6 yaşında görünüyor ve yine ne hikmetse almanyada doğup büyümesine rağmen su gibi türkçe konuşuyor tek kelime almanca yok ...

Oluyo öyle şeyler, mesela Öylee Bir Geçer Zaman ki de Osman hiç büyümüyor...

Muhteşem Yüzyıl'ın hatunları hiç yaşlanmıyor :)))))))))))

Kimsenin kendi çocuğunun bu şekilde hor kullanmasına müsade edeceğini sanmıyorum.
Üzülmeyin o anne babalar çocuklarına sizden daha çok üzülürler. Bunu bilin yeter.
Ekiptekiler de insan sonuçta, onların da duyarlılığı elbette vardır. :8:

o diziyi izlemiyorum ama bende sanmıyorum bebeği üşüteceklerini.Hiç bir anne baba müsade etmez.

Umarım öyledir...

Beğenerek izliyorum diziyi, ama bebeği öyle dışarda görünce bütün hevesim gidiyor...

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy bende gıcık oluyorum bu çocuklu bebekli sahnelere ya ben vallahi kıyamam dünya kadar mal para verselerde olmaz
bende o osmancığa taktım o çocuk ayaz soğuk her çekimde var ya bari ev çekimlerinde falan olsa sadece ama anaları babaları sırtlarından para kazanıyor o çocukların baksanıza o osman cast ajansı açmış bilmiyorum bende anne olar düşünüyorum ve içim acıyor

Back
X