yanlış hatırlamıyorsam jenerikte "bebek sahnelerinde gerçek bebek kullanılmamıştır" yazıyordu..
diziyi izlemedim ama bazı sahnelerde gerçek bebek kullanmıyorlar. mesela muhteşem yüzyılda hatice ve pargalının bebeklerinin doğduğu ve öldüğü sahne. gerçek bebek değildi o.
oyle sogukta oynatacaklarini saniyorum kesin isinma sistemleri falan vardir bir taraflarda
birde Alyazmalımda bır sahnede , kadın cocuguyla yagmurda kosturuyordu , sonra bayıldı düstü , cocuk kucagında , bebek gercek degıldı o sahnede ama cok üzüldüm yine : )
Vardır inşallah öyle bir sistemleri...
valla ayni seyi diziyi izlerken esimle konustuk sarmislar cocugu battaniyeye kendileride montlarla cok üzüldüm bende
bi arkadasin yazdigi gibi arka tarafta isitma sistemleri olabilir diye düsünüyorum bende
Evet battaniyeye sarmışlar çocuğu...
Bide bi sahnede balkonda oturuyorlar, çocuğun kulağı açık((
Isıtma sistemleri filan varsa, dizi başlarken yazsalar keşke :)))
Annesi babası izlerken ne hissediyor acaba, oğlumuz ne güzel sanatını icraa ediyor diyolardı heralde...
bende küçük hanımefendideki Nerimanın oğlu Kereme bayılıyorum nasıl güzel bir çocuktur alllahım banada nasib etsin :) yalnız ne hikmetse bu çocuk 3.5 sene sonra almanyadan annesiyle döndü 2 buçuk bilemedin 3 yaşında olması gerekirken 6 yaşında görünüyor ve yine ne hikmetse almanyada doğup büyümesine rağmen su gibi türkçe konuşuyor tek kelime almanca yok ...
Kimsenin kendi çocuğunun bu şekilde hor kullanmasına müsade edeceğini sanmıyorum.
Üzülmeyin o anne babalar çocuklarına sizden daha çok üzülürler. Bunu bilin yeter.
Ekiptekiler de insan sonuçta, onların da duyarlılığı elbette vardır.
o diziyi izlemiyorum ama bende sanmıyorum bebeği üşüteceklerini.Hiç bir anne baba müsade etmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?