Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben hiç kaan aydosa gitmedim ama şimdiye kadar biz 6 yada 7 test yaptırdık eşime... bunlardan 2 sinde eşim eve gelmedi hastanede spermhemen verdive sonuçlarda birinin 1800 diğeri 200.000 çıkmıştı hız hiç mi hiç yoktu..eşimde demişti zaen sonuç bile almayalım çünkü olmadı demişti... ondan sonra eve gelmesine dikkat ettik sayı 8 milyon oldu ml de.. sonra keçiboynuzu havuç vs kullanıp 9 milyona çıktı hızda yüzde 10 artmıştı şuan durum nasıl bilmiyoruz ama şimdiye kadar hiiç hap kullanmadı evicap sadece ben macun muz kabah çekrdeği ceviz havuç kereviz nar hep sperm arttırıcı şeyler yediriyorumMerhaba kızlar size bişey sormak istiyorum.
Eşim ağustosta varikosel ameliyatı oldu. 3 ay sonra test yaptıgımızda ileri hareketlilik %1 iken %15 oldu bi ay sonra %32 fakar sperm sayımız 200.000 bu da çok çok az morfolojimiz %3 dna Hasar %30 çıktı ben size kaan hocadan dna hasar düşürecek ilaç kullanan varmı yada morfoloji için yada sperm sayısını arttırabilen arkadaslar varmı lütfen yardımcı olur musunuz ?
3 günlük perhizle veriliyor ank ve ist da özel lap larda yapılıyor die biliyorum düzen lap,mikrogen lapkızlarpeki bu dna hasar testi için perhizli olmak gerekiyor mu ??
birde bulunduğum iliin tüm ilçelerine baktım bu testi yapan yok![]()
Hersey iyi olsa bile bebek oluşmuyorsa bu sebep olabilir %20 den fazla cıkarsa ya döllenme olmuyor ya olsa bile dış gebelik bebeğin sıkıntılı olması gibi sebepler olabilirmiş yaptırmakta fayda var bence aşılama öncesiyani hani mesala geçen yıl sayı 10 milyon hız yüzde 10 atıyorum bu yıl sayı 15 milyon hız 40.. yani adam az çok düzelmş.. ve bu her yıl gitgide artıyor gitgide düzeliyor.. bu kişide dna hasarı yine de oabilir yani ???
eşime bahsettim biraz aşılamadan önce yapalım mı dedi çok takıyorsun aşılama tutmazsa yapalım dedi
bu nasıl yapılıyor hemen sonuç çıkıyor mu
Ben o kadar keçiboynuzu cyı yaptım macun yedirdim neler neler ilaçlar içti ileri hızda faydası oldu sadece dna hasarı 30 olmuş bilmiyorum ya vardır bundada bir hayır doktor iğne vermek istemiş eşime bununla alakalı bir bilgin varmı ?canım ben hiç kaan aydosa gitmedim ama şimdiye kadar biz 6 yada 7 test yaptırdık eşime... bunlardan 2 sinde eşim eve gelmedi hastanede spermhemen verdive sonuçlarda birinin 1800 diğeri 200.000 çıkmıştı hız hiç mi hiç yoktu..eşimde demişti zaen sonuç bile almayalım çünkü olmadı demişti... ondan sonra eve gelmesine dikkat ettik sayı 8 milyon oldu ml de.. sonra keçiboynuzu havuç vs kullanıp 9 milyona çıktı hızda yüzde 10 artmıştı şuan durum nasıl bilmiyoruz ama şimdiye kadar hiiç hap kullanmadı evicap sadece ben macun muz kabah çekrdeği ceviz havuç kereviz nar hep sperm arttırıcı şeyler yediriyorum
Hasar kaçtı ki 30 olmus cnm ?Ben o kadar keçiboynuzu cyı yaptım macun yedirdim neler neler ilaçlar içti ileri hızda faydası oldu sadece dna hasarı 30 olmuş bilmiyorum ya vardır bundada bir hayır doktor iğne vermek istemiş eşime bununla alakalı bir bilgin varmı ?
bizde hasar yoktu diğer testlerde çıkmadı bu testte hasar bakılcagını bilmiyordum direk %30 yazıyorduHasar kaçtı ki 30 olmus cnm ?
%20 nin altında olması gerek iğne tedavisi yüksek hasarlı hastalarda oluyor genelde 30 u falan ilaçlarla düşürmeye calısıyorlarbizde hasar yoktu diğer testlerde çıkmadı bu testte hasar bakılcagını bilmiyordum direk %30 yazıyordu![]()
Dna hasar için ayrı bakmıyolar mı aynı günde testte cıkar mı dna hasar bizim iğne sperm çokluğu saglamak için icin canım dna hasar düşürmek içinde deyil onun için ilaç verir sanırım cumartesi günü görüşmemiz var%20 nin altında olması gerek iğne tedavisi yüksek hasarlı hastalarda oluyor genelde 30 u falan ilaçlarla düşürmeye calısıyorlar
Aynı tahlille bakıolar ama sonuç sperogram gibi aynı gün değil en erken 10 günde cıkıo.kaan hocayamı gidiceksiniz görüşmeye?Dna hasar için ayrı bakmıyolar mı aynı günde testte cıkar mı dna hasar bizim iğne sperm çokluğu saglamak için icin canım dna hasar düşürmek içinde deyil onun için ilaç verir sanırım cumartesi günü görüşmemiz var
Hasar artmış mı? Bizim de artmıştı hem de iğneye rağmen ben anlamıyorumBen o kadar keçiboynuzu cyı yaptım macun yedirdim neler neler ilaçlar içti ileri hızda faydası oldu sadece dna hasarı 30 olmuş bilmiyorum ya vardır bundada bir hayır doktor iğne vermek istemiş eşime bununla alakalı bir bilgin varmı ?
Hasar artmış mı? Bizim de artmıştı hem de iğneye rağmen ben anlamıyorum[/Q
Peki iğne spermleri çoğalttımı canım aynı anda hasar düşüren ilaçlarda kullansak belki fayda eder offf artık cidden beynim çok yoruldu yaaaaa
Ya bir şey dicem canım. Kaan hoca bizi Ankara da hrs hastanesi diye bi yere yönlendirdi. Ve işte bize bi hafta 10 güne anca çıkar dediler. Ertesi gün bi baktım mail atmışlar sonucu. Güvenilirdir değil miAynı tahlille bakıolar ama sonuç sperogram gibi aynı gün değil en erken 10 günde cıkıo.kaan hocayamı gidiceksiniz görüşmeye?
Dna hasar bizimde erken cıktı 2-3 hafta dediler 5 günde cıktı semen zaten aynı gün cıkıo güvenilir cnm o lap.lar ank en iyi merkezleriYa bir şey dicem canım. Kaan hoca bizi Ankara da hrs hastanesi diye bi yere yönlendirdi. Ve işte bize bi hafta 10 güne anca çıkar dediler. Ertesi gün bi baktım mail atmışlar sonucu. Güvenilirdir değil mi