• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Dna hasarı

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

izmirburcu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2017
818
316
103
34
2 gebelik kaybım sonrası eşime test yaptırdım ve %40 hasar çıktı Mayıs’ta yapılmıştı bu test yarın tekrarlayacak antioksidan almıştı yeni gebelikte oluşmadığı için açıkçası hasarın istenen düzeyde düşmediğini düşünüyorum ama inşallah öyle değildir :( bu tedaviyi alıp hasar oranı istenen düzeye inmeyen Kişiler neler yaptılar acaba

2 gebelik kaybım sonrası eşime test yaptırdım ve %40 hasar çıktı Mayıs’ta yapılmıştı bu test yarın tekrarlayacak antioksidan almıştı yeni gebelikte oluşmadığı için açıkçası hasarın istenen düzeyde düşmediğini düşünüyorum ama inşallah öyle değildir :KK43: bu tedaviyi alıp hasar oranı istenen düzeye inmeyen Kişiler neler yaptılar acaba
Esimde hasar %48 di dustugu zaman hamile kaldim .Emodex kullandik

2 gebelik kaybım sonrası eşime test yaptırdım ve %40 hasar çıktı Mayıs’ta yapılmıştı bu test yarın tekrarlayacak antioksidan almıştı yeni gebelikte oluşmadığı için açıkçası hasarın istenen düzeyde düşmediğini düşünüyorum ama inşallah öyle değildir :KK43: bu tedaviyi alıp hasar oranı istenen düzeye inmeyen Kişiler neler yaptılar acaba
Bizim hasarımız tedaviye rağmen düşmedi. Bitkisel şeyler kullanmaya karar verdik. Eylül de tüp bebek tedavisine başlayacağız.

Kızlar 8-9.haftalarda kalp durması sonucu grbelik kaybım var tam 3tane 9ay içinde.ilk ay gebe kalabiliyorum ama kalbi duruyor.kromozom normal çıktı mthfr pıhtılaşma homozigot.sonuncusunda iğneye rağmen kalbi durdu.dna hasar testi yaptırmalımıyum beni m gibi olam varmı

Kızlar 8-9.haftalarda kalp durması sonucu grbelik kaybım var tam 3tane 9ay içinde.ilk ay gebe kalabiliyorum ama kalbi duruyor.kromozom normal çıktı mthfr pıhtılaşma homozigot.sonuncusunda iğneye rağmen kalbi durdu.dna hasar testi yaptırmalımıyum beni m gibi olam varmı
Aynıyız bende iğneye rağmen kaybettim eşimin Spermiogram normal ama yinede yaptırdık %40 hasarlı çıktı 4 ay tedavi gördü yani yaptırın bişey kaybetmezsiniz

T

tabi zaten tüp öncesi bu testi yapıyorlar eğer hasar varsa tedavi yarıda kesilip önce sorun çözülüyor yoksa onda da kayıplar oluyor 2 hafta sonra yeni sonucu alıcaz biz
İnşallah güzel sonuçlar alırsın.kürtaj oldum 10gün sonra kontrolümde daha ayrıntılı konuşucaz yolumuzu.yaptırırız testleri muhtemelen.senin kayıpların mormal genelik mi pıhtılaşman var mı benim gibi kalbi mi duruyoe

Back
X