Saç Bakım Ürünleri Doa keratinli saç maskesi yorumlarım:))

banada ayın dokuzu dıye belırtmıslerdı ama henuz gelen gıden yok :(

Ben bakım olarak yaparken shea butter ilede karıştırıyorum ama hindistan cevizi yağını tek kullanıncada benim saçları yumuşacık yapıyor. Ama ben hindistan cevizi yağını serum olarak kullanıyorum, her banyodan sonra fazla suyunu aldığım nemli saç uçlarına, çok az alıp elimde yağ eriyor zaten, elime dağıtıp saç uçlarına sürüyorum. Sert olan saç uçlarım yumuşuyor. Saçlarımın uçlarında kırık yok ama orealden dolayı biraz sert.
Maskeyi de dün sürmüştüm, sabah yıkadım. Dökülme olmadı bende, saçlarım sağlıklı görünüyor, pek birşey farkedemedim, birkaç uygulamadan sonra anlaşılır herhalde. Hep bir daha gece bakım yapmayacağım diyordum ama yine yaptım, başımda şakır şukur bone sesi, birde sıkıyor, uykum mahvoluyor. :9:

Ay kedicim güldürdün beni :9: şakır şukur oluyor uykum mahvoluyor demişsin ya tatlım benim..
Bu arada bayanlar merhaba,malüm ürünleri bende kullanıyorum Kedicim ve Ladyim de burdaymışlar aman amann :21:Ohhh :32: Ya bahsettiğiniz maske bende nereden baksanız bir aydır duruyor sepetimde yalnız yorgun uykusuz ve de bir anne olduğum için maskeme sıra gelmemişti ama bugün koydum kafama yapacağım..Şöyle saçımı tararken aksın gitsin istiyorum ayyy Amin,Amin.. Yazacağım gelişmeleri..Öyle işte şekerler bol bakımlı günler dilerim hepinizee:12:

Back
X