Doberman başkadır Aşktır..

Hayvanları severim ama bazılarından korkarım.Korktuklarımdan sevimli bulduklarımıda uzaktan şirin sözlerle severim.Kışın onların aç kalmasına üşümesine üzülürüm yemek ihtiyaçlarını kapımın önünde iseler camdan atarak ikramla gidermeye çalışırım.Amaaaaaaaaaaaaaaaa nedense bu cins köpeklerden duyduğum okuduğum gördüğüm haber görüntü şubudan dolayı ürküyorum sevimsiz geliyor.Allah yaratmış elbet korkunç geliyor ne bileyim.Deminde tarantula besleyen arkadaşın sayfasına baktım bana ürkütücü geldi seviyor ama ben sevevmem.Göreceli sevgilerden biri bu sevgilerde:26:
Hangi görüntü anlamadım bu köpektenmi korktunn ?

allahhhh yaşasın dıptıs dıptıs :118: :118:

alex im babannemdeydi Eve yeni taşındıgmız için alamıoyrdum evdeki düzen nasıl olcak felan 2 aydır babannemdedeydi inşallah bugun Koltukalarıma bir çarşap atıcam oluşumu bu kış gunu O bahcede bırakmıcam onu annesin koynunda uyucak paşammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm once vetenire Sonra evee sonra bıcı bıcı sonra sıcaksık uyku yavrummm :17::17::17::17:

Müsait bir evim olsun hemen hemen köpek sahipleniceeeem !! Buaralar doberman fotolarıyla avunuyorum.

Back
X