• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dobralikkk

diloshh

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2013
128
4
118
Kizlar benim sorunum su..... sevgilimi cook seviyorum ama bazen iliskinin baya disinacikiyoruz tartistigimiz konularda o kadar agir cumleler kullaniyoki canimi cok yakiyo.damari tutunca hemen bittiye geliyo ve hakaretlere basliyo . bazen sinirle soyledigini abarttigini soyluyo ama cok uzuluyorum.... oyle olunca bende kendimi tutamiyorum 've pireyi deve yapiyoruz Ben mi cok duygusalim yoksa sorun gercekten ondami bilmiyoum ama nasil davranmaliyim ona karsi sizce

Kizlar benim sorunum su..... sevgilimi cook seviyorum ama bazen iliskinin baya disinacikiyoruz tartistigimiz konularda o kadar agir cumleler kullaniyoki canimi cok yakiyo.damari tutunca hemen bittiye geliyo ve hakaretlere basliyo . bazen sinirle soyledigini abarttigini soyluyo ama cok uzuluyorum.... oyle olunca bende kendimi tutamiyorum 've pireyi deve yapiyoruz Ben mi cok duygusalim yoksa sorun gercekten ondami bilmiyoum ama nasil davranmaliyim ona karsi sizce

Hemen bitti'ye geliyor derken ?
Tamam sinirle her insan ağır konuşabilir ama hakaret demişsin. Özel olmazsa ne gibi hakaret bunlar ?

Hemen bitti'ye geliyor derken ?
Tamam sinirle her insan ağır konuşabilir ama hakaret demişsin. Özel olmazsa ne gibi hakaret bunlar ?

Ya canim bak mesela 1-2 gun kus kaldigimizda intarnette profiline bakiyorum iste bekar olmak gibisi yok dertsiz tasasiz hersey, bazi insanlar cok yalanci beni mutlu edenler bana yeter vs laf sokmalari beni deli ediyo yan yana tartistigimizda ise susmayi tercih ediyorum cunku sinirlenince gozu hic bisey gormuyo 1 -2 gunluk bile olsa beni tamamen hayatindan cikarmis gibi davraniyo onu cok seviyorum 've dayanamiyorum boyle olmasina aslinda gozlerindeki sevgiyi boyle yaptiginda uzuntuyu gorebiliyorum ama beni kirmakta ustune yok ! Sence bunu cok sevdiginden mi yapiyo dersin yada Ben nasil davranmaliyim ona hic bilmyiorum.....

Bir iki gun dedim ama haftalarca da suruyo bu hareketleri kafam o kadar karisikki

Her kavgada "bitti" denilince artık çocuk oyuncağına dönüyor ilişki. Gerçek ayrılığı yaşamadığından bu kelimenin ne gibi sonuçları beraberinde getireceğini bilmiyor belli ki. Bence bu kadar yıkıcı olmaması gerektiğini, yapıcı olmasını beklediğinizi dile getirin. Aksi halde ilişkinin geleceği açısından endişelerinizin söz konusu olacağından, kendinizi güvende hissedemediğinizden bahsedebilirsiniz.

Ben de bir zamanlar bitti derdim her kavgada. Bir gün yine meseleyi büyütüp bitti dedim. Sonra erkek arkadaşım beni öyle bir terk etti ki, o zaman anladım neyin ne olduğunu.

Ben de bir zamanlar bitti derdim her kavgada. Bir gün yine meseleyi büyütüp bitti dedim. Sonra erkek arkadaşım beni öyle bir terk etti ki, o zaman anladım neyin ne olduğunu.
Ona bi ders vermek istedim bana yaptigini ona yapmak istedim ama o sozleri kullanamiyorum Ben... erkekler brazen cocuk gibi davraniyo buda bizi deli ediyo onunla konuscagim tavsiyeleriniz icin tesekkurler...

gerçekten de çocuk gibiler :14::14: katılıyorum yapıcı olmak her zaman kazanır. kötü konuşunca ve bu alışkanlık olunca sıkıyor insanı.. düzelirsiniz umarım

Back
X