DOÇ. DR GÜRHAN ULUSOY

DERYA2209

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2014
1
0
1
44
Ankara'daki en iyi plastik cerrahlardan birisi, ilk denemede mahfedilen burnumu mükemmel ötesinde yaptı. Ellerine sağlık

Merhabalar, ben çok uzun zamandır burun estetiği olmak istiyordum çok araştırdım sonra Gürhan hocayla tanıştım çok korkmama rağmen öyle bir güven verdi ki bana ameliyat olmaya karar verdim:) İyi ki böyle bir karar vermişim. Ameliyat öncesinde karar verme aşamasında kafam oldukça karışıktı hatta çok gergindim. Ama doktor bey her türlü soruma sıkılmadan ve yeterince ayrıntılı cevaplar vererek kafa karışıklığımı giderdi.3 Nisanda ameliyat oldum ve 5 saat sürdü çok titiz milimi milimine uğraşan bi doktor ameliyat sonrası hiç morarma ağrı olmadı çok az şişlik yaşadım ki benim burnum çok sorunlu bir burundu .Ameliyat öncesindeki ilgiyi ve alakayı ameliyat sonrasında da gördüm Şu an burnumun şeklinin oturmasına daha çok var, hala şişlikler var ama bu halinden bile o kadar memnunum ki ! Çok titiz , hastasına, mesleğine saygılı ve aynı zamanda işini çok iyi yapan bir doktor . Kişisel kanaatim Gürhan bey'in iyi bir insan ve de başarılı bir cerrah olduğu yönünde Gönül rahatlığıyla ameliyat olabilirsiniz ve eminim iyi ki ameliyat olmuşum dersiniz.Teşekkürler Gürhan Hocam:)

Gürhan ulusoy a ameliyat olan öncesi sonrası fotoğraflarını atabilir mi arkadaşlar? Yorumlarınızı da merak ediyorum.

Gerek mesleki olarak gerekse insanlık olarak üzerine başkasını tanımam. Bulunduğum ilde kimsenin elini sürmeye cesaret edemediği burun amelyatımı başarıyla yaptı. 8 yıl önce. Ama 6 ay önce kaza ile burnum tekrar kırıldı. 5 gün önce tekrar amelyat oldum. Burnum paramparça olmuş.7 saat amelyatım sürdü. Kaburgadan parça alındı.Şuan iyi hissediyorum. Şişliklerim gitti. Hiç ağrım yok. Sadece yatıp kalkarken biraz var. O kadar da olur.Allah birdaha göstermesin ama yine olsa gideceğim kişi değişmez. Amelyat öncesi de sonrası da çok iyi ilgileniyor. Her sorunu bıkmadan yanıtlıyor. Çok seviyorum kendisini.Allah böyle Hekimleri başımızdan eksik etmesin.

Merhabalar, ben çok uzun zamandır burun estetiği olmak istiyordum çok araştırdım sonra Gürhan hocayla tanıştım çok korkmama rağmen öyle bir güven verdi ki bana ameliyat olmaya karar verdim:) İyi ki böyle bir karar vermişim. Ameliyat öncesinde karar verme aşamasında kafam oldukça karışıktı hatta çok gergindim. Ama doktor bey her türlü soruma sıkılmadan ve yeterince ayrıntılı cevaplar vererek kafa karışıklığımı giderdi.3 Nisanda ameliyat oldum ve 5 saat sürdü çok titiz milimi milimine uğraşan bi doktor ameliyat sonrası hiç morarma ağrı olmadı çok az şişlik yaşadım ki benim burnum çok sorunlu bir burundu .Ameliyat öncesindeki ilgiyi ve alakayı ameliyat sonrasında da gördüm Şu an burnumun şeklinin oturmasına daha çok var, hala şişlikler var ama bu halinden bile o kadar memnunum ki ! Çok titiz , hastasına, mesleğine saygılı ve aynı zamanda işini çok iyi yapan bir doktor . Kişisel kanaatim Gürhan bey'in iyi bir insan ve de başarılı bir cerrah olduğu yönünde Gönül rahatlığıyla ameliyat olabilirsiniz ve eminim iyi ki ameliyat olmuşum dersiniz.Teşekkürler Gürhan Hocam:)

resim atabilir misin rica etsem firdevs...Gürhan bey'i araştırıyorum da...çok memnun kalanlar var ama yaptığı burunları görmek istiyorum!!sen geçen sene yaptırmışsın sanırım ama fiyatını öğrenebilir miyim

Back
X