- 2 Nisan 2020
- 15
- 0
- 1
- 32
- Konu Sahibi Madustunyer
-
Benim bi arkadaşım ameliyat oldu bunun üzerine bende bayramdan sonra muayneye gideceğim, istanbul da yaşamıyorum biraz zorlanıcam amaMerhabalar de hasan emre koçak İstanbulda ve Dr adem baltacı rinoplasti için bu doktorlar dan ameliyat olan var mı kimse hiç yorum yok burda ama
Merhaba oldunuzmu ameliyat yada gittinizmi görüşmeye emre beye bilgilendirirseniz sevinirimBenim bi arkadaşım ameliyat oldu bunun üzerine bende bayramdan sonra muayneye gideceğim, istanbul da yaşamıyorum biraz zorlanıcam ama
Tıpkısının aynısını bana da söyledi. Hatta zor bir ameliyat olacak çok büyük değişiklik bekleme dedi. Şimdi bugüne kadar 18 doktorla konustum yarısı aynı şeyi söylese Bi nebze ikna olUrdum. Diğer konuştuğum doktorlarla Emre beyin söyledikleri arasında dağlar fark vardı.Ben sırf Emre Koçak için ankaradan İstanbul’a günü birlik gitmiştim, açıkçası burunlarını çok beğeniyordum ama gidince görüşüm değişti biraz,bence küçük ve çok zor olmayan burunları iyi yapabiliyor kendisi benim burnum kalın derili kemerl ve ucu top gibi bi burundu, burun ucu topluğunu değiştiremem hala top gibi olur falan dedi fazlasıyla soğuktu çok hayal kurıklığına uğramıştım ama sizin burnunuzu bilemem tabi
Aynen öyle bana da çok zor ameliyat olacak 5 saat sürer falan dedi ama işte :/ siz başka hangi doktorlarla konuştunuz ben ameliyat oldum ama memnun değişim revizyon düşünüyorumTıpkısının aynısını bana da söyledi. Hatta zor bir ameliyat olacak çok büyük değişiklik bekleme dedi. Şimdi bugüne kadar 18 doktorla konustum yarısı aynı şeyi söylese Bi nebze ikna olUrdum. Diğer konuştuğum doktorlarla Emre beyin söyledikleri arasında dağlar fark vardı.
Hahah banada 4 saat sürer dedi. Diğer doktorlar en fazla bir buçuk saat dediler. Ben çok araştırdım artık doktoruma karar verdim Mustafa Demir’e karar verdim. İsterseniz Bi bakınAynen öyle bana da çok zor ameliyat olacak 5 saat sürer falan dedi ama işte :/ siz başka hangi doktorlarla konuştunuz ben ameliyat oldum ama memnun değişim revizyon düşünüyorum
Teşekkürler :)Hahah banada 4 saat sürer dedi. Diğer doktorlar en fazla bir buçuk saat dediler. Ben çok araştırdım artık doktoruma karar verdim Mustafa Demir’e karar verdim. İsterseniz Bi bakın
Evet öyle bilginiz varmıAdem Baltacı Gaziantep'te Amerikan Hastanesindeki doktor değil mi ?
Instagramdan gördüm sadece , görüşmedimEvet öyle bilginiz varmı
Emre bey ile görüştüm ameliyat günü aldım bana da çok uzun sürebilir dedi adam işinin ehli ama belli gittiğimde 3 kontrol hastası ile görüşme fırsatı buldum eli çok hafif önemli olan sonuç süreye takılma dedilerAynen öyle bana da çok zor ameliyat olacak 5 saat sürer falan dedi ama işte :/ siz başka hangi doktorlarla konuştunuz ben ameliyat oldum ama memnun değişim revizyon düşünüyorum
valla imstagram sitesinde ki burunlar bas bas bağırıyor zorrrrr diye Bide ben çok hastası ile görüştüm hepsinin görüşünü sordum bi tane kötü diyen çıkmadıBen sırf Emre Koçak için ankaradan İstanbul’a günü birlik gitmiştim, açıkçası burunlarını çok beğeniyordum ama gidince görüşüm değişti biraz,bence küçük ve çok zor olmayan burunları iyi yapabiliyor kendisi benim burnum kalın derili kemerl ve ucu top gibi bi burundu, burun ucu topluğunu değiştiremem hala top gibi olur falan dedi fazlasıyla soğuktu çok hayal kurıklığına uğramıştım ama sizin burnunuzu bilemem tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?