Tüp Bebek Merkezleri Doç. Dr. Murat Ekmez in tüp bebek konusunda hastası olan var mı nasıl bir hekim

Ben Murat hoca sayesinde tüp bebek tedavisi gören ve ikizlerimi sağlıkla kucağıma almış bir anneyim! :nazar: Tedavi almadan önce ben de hangi doktora gitsem diye çok araştırmıştım. Murat hocaya tüp bebek yaptırmayı düşünen diğer kadınların merakını gidermek için yazma ihtiyacı duydum.

Murat hocayı tercih etmemizin en büyük nedeni bir yakınımızın onun sayesinde tüp bebek tedavisi ile ilk seferde bebek sahibi olmasıydı. Biz daha önce başka bir yerde 2 kez tüp bebek denemiştik fakat olmayınca umudumuzu yitirmiştik açıkçası. :KK1:Yakınımız çocuk sahibi olunca tekrardan tüp bebek denemeye karar verip randevu aldık ve ilk görüşmeden itibaren kendisine çok güvendik. Murat hocanın her sabah tüp bebek tedavisi olacak hastalarının yumurta toplama işlemi için tüp bebek merkezinde olması ve devamlı tüp bebek alanında çalışıyor olması bize bu konuda çok güven verdi. Asistanı ile birlikte tedavi sürecimiz boyunca her adımda bize detaylı bilgi verdiler, tüm sorularımızı yanıtladılar ve her zaman yanımızda olduklarını hissettirdiler. İkiz gebelik zordu fakat Murat hoca riskleri en aza indirmek için elinden geleni yaptı. Sonuç olarak, sağlıklı bir şekilde ikizlerimize kavuştuk.

Hocanın asistanı aracılığıyla her zaman ulaşılabilir olması kendimi riskli gebeliğimde güvende hissetmemi sağladı. Gebelik süreci boyunca aklımıza takılan her soruyu, yaşadığımız her endişeyi anında iletebildik ve her zaman hızlı ve tatmin edici cevaplar aldık. Bu durum, hem tedavi sürecinde hem de gebelik takibinde bize inanılmaz bir huzur verdi. Bu nedenle gebelik süresince takiplerimizi ona yaptırdık ve sezaryen doğumuma da Murat hoca girdi.

Şu an geriye dönüp baktığımda, iyi ki onu tercih etmişiz diyorum. Senelerdir kurduğumuz çocuk hayallerimiz gerçek oldu. Kedi annesiydim zaten artık bir kız ve bir erkek bebek annesi de oldum :anne: Tedavi süreci gerçekten psikolojik olarak insanı yıpratıyor fakat bebeklerinizi kucağınıza alınca çocuk sahibi olmak için denediğiniz her şeye değer. Eğer aklınızda herhangi bir soru varsa bana çekinmeden sorabilirsiniz kızlar. İkiz annesi olarak deneyimlerimi paylaşmaktan mutluluk duyarım.

Çocuk sahibi olmak isteyen herkese bu yolda bol şans ve sağlıklı bebekler diliyorum! :emir_bebek:

Back