Tüp Bebek Merkezleri Doc. Dr. Sabri Cavkaytar Bahçeci Tüp Bebek Merkezi Hastaları

Selam canim ben sabri beyin hastasiyim..siddetle tavsiye ederim kendisini okdr doktorlara gttim ben onun gibi ilgili alakali bi doktor gormedim allah razi olsun ondan ve asistani iklim hanimdan arkadasim oldu sirdasim oldu herzaman destek oldular ve suan 7+3 hamileyim.onlari tanimak hayatimin en ozeli en degerlisi iyiki varlar.pisman olmadan keske demeden gonul rahatligiyla gidebilirsiniz.rabbim muradinizi versin insallah

mayis ayinda sabri beyle tanistik hic umidim yoktu bebisimin olcagndan en azndan ilk denemede cunku hem esimde hemde bende sknti vardi . ama suan 13 haftalik gebeyim dunyanin en guzeli seyine vesile oldu sabri hoca ve ekibi . dunyanin en sakin ve rahatlatici doktoru o :)))
Allah hepsinden razi olsun iyiki bahceci ye iyiki sabri hoca ya guvenip gitmisim diyorum suan :anneadayı::KK200:

Benim de kuzenim Sabri bey'in hastası. Hastası diyorum çünkü gebe kalmasına rağmen hala kuzenimi arayıp durumunu soran çok ilgili bir doktor. Keşke her doktor Sabri Bey gibi olsa.. Kuzenimle birlikte gidip geldik, bütün aşamaları bize detaylıca tek tek bıkmadan tekrar tekrar anlattı. Kuzenimin yeri geldi ağrısı oldu, hemen kliniğe gelin bakalım içimiz rahat etsin dedi. Çok memnunuz. iyi ki çok sevdigimiz doktorumuz Sabri Cavkaytar ve güler yüzlü nazik hemşiresi iklim hanım ile tanıştık. Allah isteyen herkese bir evlat nasip etsin insallah :)

Bende sabri hocanin hastasiyim ilkinde dollenme olmadi suan ikinci denemedeyiz 4 yumurtadan 2 si dollendi ama 3.gunu gorurmu bilmiyorum bugun 2. Gunu sagliklilar mi yarin bilgi alicam. Sabri hoca bence Umuttaki en super doktor insani yonlerinin de kuvvetli oldugunu dusunuyorum.

Biricik doktorum :nazar: Allah sabri beyden razı olsun onun sayesinde anne babalık duygusunu tadıcaz

3 yumurta toplama 1 transfer hamileyim Sabri hocadan Allah razi olsun

Kızlar neler yapıyosunuz uzun zamandır bu başlıkta konuşulmuyor sevgili doktorum Sabri beyde gebe kalan var mı biz bebeğimizi bekliyoruz sayesinde

bende sabri bey in hastasiyim ve kendisini gercekten cok seviyorum biz onunla 3 yumurta topladik biri bos cikti digeri tutmadi ve dondurucuda olani temmuz ayinda transfer yapicak... rabbim insallah hayirlisi ile nasip etsin... bana ve tumm isteyenlere...

bende sabri bey in hastasiyim ve kendisini gercekten cok seviyorum biz onunla 3 yumurta topladik biri bos cikti digeri tutmadi ve dondurucuda olani temmuz ayinda transfer yapicak... rabbim insallah hayirlisi ile nasip etsin... bana ve tumm isteyenlere...
Canım benimde doktorum Sabri beydir çok iyi bir doktor kendisi bende çok memnundum Allaha şükür bebeğimide doğurdum Allah herkese nasip etsin

Kızlar......merhabalar....Ben de Sabri hocanın hastasıydim.....Şimdi 7 aylık gebeyim☺☺Sabri Hoca bırakın tup bebek doktorlugunu görüp görebileceğim en iyi doktorlardan biri allah kendisinden bin kere razı olsun.ben geceleri uyku uyuyamayan 14 yıldır ilaçsız uyuyamayan...ansikiyete...depresyon geçiren...insanlara güvenini yitirmiş..... ve yumurta rezervi azalmış hastasıydim.....eşim de de sperm azlığı vardı....hikayemi uzun uzun yazcam ama psikiyatrim şuan izin vermiyor.....Doğum kısmet olursa yazcam inşallah....Sabri Hoca hem alanında iyi...hem insancıl.....hem paracı değil.....hemde hatasını tutan ve her aşamada bu yolda birlikte yürüyen yalnız bırakmayan ve kendisini de koruyan bir doktor....Allah ondan bin kez razı olsun ...bize vesile oldu....İnşallah sağlıkla kucağıma alırsam oğlumun ikinci adı Sabri olacak...doğumdan sonra uzun uzun yazcam hikayemi...Allaha emanet olun....

Kızlar......merhabalar....Ben de Sabri hocanın hastasıydim.....Şimdi 7 aylık gebeyim☺☺Sabri Hoca bırakın tup bebek doktorlugunu görüp görebileceğim en iyi doktorlardan biri allah kendisinden bin kere razı olsun.ben geceleri uyku uyuyamayan 14 yıldır ilaçsız uyuyamayan...ansikiyete...depresyon geçiren...insanlara güvenini yitirmiş..... ve yumurta rezervi azalmış hastasıydim.....eşim de de sperm azlığı vardı....hikayemi uzun uzun yazcam ama psikiyatrim şuan izin vermiyor.....Doğum kısmet olursa yazcam inşallah....Sabri Hoca hem alanında iyi...hem insancıl.....hem paracı değil.....hemde hatasını tutan ve her aşamada bu yolda birlikte yürüyen yalnız bırakmayan ve kendisini de koruyan bir doktor....Allah ondan bin kez razı olsun ...bize vesile oldu....İnşallah sağlıkla kucağıma alırsam oğlumun ikinci adı Sabri olacak...doğumdan sonra uzun uzun yazcam hikayemi...Allaha emanet olun....
Canım hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah. Doğumdan sonra hikayenide anlat bize kesinlikle çok zor süreçler . Kesinlikle sabri bey çok iyi bir doktor ilgili Allah razı olsun kendisinden her aşamada çok destek oldu bize. Sabri beyede bahçeciye çok minnetarım

Back
X