Doç.dr Süha Sönmez''adam askere gidecek yenimi haberin oldu''- ben''anlamadım''????*

Sera96

benimdemeleğimvar
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2008
904
3
96
İstanbul
süprizzzzz
14 yıllık beklemenin tedavilerin sonunda bu ay reglimle yeni bir tüp bebek denemesini düşünürken hiç beklemediğim bir anda 24 nisanda bhcg 100000, 7+2 doğal yolla hamileyimmmmm aynı gün hem hamileliğimi öğrendim hem keseyi hem kalp atışlarını gördümmmm nasıl oldu bilmiyorumm (tabi biliyorumdaa:kedi:) ama çok şaşkınımmm
2 tüp bebek 2 dondurulmuş embriyo transferi oldum ama sonuç negatifti hep
Rabbim rahmet kapısını açtı ve sabrımın mükafatını verdi.

Umudunuzu hiç kaybetmeyin arkadaşlar kaderinizde varsa mutlaka olacak
İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağıma almakda nasip olur

Sn Süha hocamada çok teşekkür ederim. Onun tavsiyeleri ve tedavilerininde etkisi oldu mutlaka. Tüp bebek olmasada bizi kabul etti ilk muayenemizi olduk sevincimizi paylaştı ve kendisiyle doğuma kadar devam inşallah

aaayyyy canım yaaaaaaaaaaaaaa.....................sen ne güzel şeyler anlatıyosuyn öyle...........
Rabbim tamamıüna, erdirsin.............melegin sana, sürpğriz yapğmıüş, ama, ne güzel ,bir süpğriz..........
Rabbim eline, ayagına kavuyştursun......çok ,çok, tebrik ,ederim.........14 ,yıül ,dile ,kolay degilmi?????
sabrıünıüzıün, mükafatı, bence....................
haaa, bu arada, sorun ,neydi ,canıüm, ya.

kirbirkere Masallah, Allah oyle buyukki, nasil sevindim adina anlatamam, saglikla huzurla kucagina aldigin gunleri de bizlerle paylasman dilegiyle :nazar: :nazar:

aaayyyy canım yaaaaaaaaaaaaaa.....................sen ne güzel şeyler anlatıyosuyn öyle...........
Rabbim tamamıüna, erdirsin.............melegin sana, sürpğriz yapğmıüş, ama, ne güzel ,bir süpğriz..........
Rabbim eline, ayagına kavuyştursun......çok ,çok, tebrik ,ederim.........14 ,yıül ,dile ,kolay degilmi?????
sabrıünıüzıün, mükafatı, bence....................
haaa, bu arada, sorun ,neydi ,canıüm, ya.

teşekkür ederimmm
evet 14 yıl dile kolayyy bencede sabrın mükafatı

sorunnnn çokkk: ben pcos eşim morfolojiiii daha ne olsunnnn ama o da demekki rabbimin iznini bekliyormuşşş ''ol'' emri yerine geldi sorunlar ortadan kalktı

kirbirkere Masallah, Allah oyle buyukki, nasil sevindim adina anlatamam, saglikla huzurla kucagina aldigin gunleri de bizlerle paylasman dilegiyle :nazar: :nazar:

paylaşmazmıyım canımmmm geçen sene mayıs ayında tüp bebekle hamile kalmıştım ama ohss oldum ve bebişim bıraktı beni o günden sonra pek giremedim siteyeeeee
ama umut olsun herkese diye konu açtımmm ve her ayrıntıyı paylaşırım sizlerle tabikiiiiii

canım benim senin adına çok sevindim.ALLAHIM kucagınada almayı nasip etsin inşallah.duygularını çok iyi anlıyorum..ALLAHIM SABRIMIZIN MÜKLAFATINI ELBET VERECEK...BAK SEN SABRININ MEYVESİNİ ALACAKSIN İNŞALLAH...KENDİNE ÇOK İYİ BAK CANIM...opuyorumnanaktan

14 sene dile kolay yahu allah senin sabır meyvanı göndermiş demekki yapmamz gereken dua ve sabırmış canım tebrik ederim inşallah sorunsuz bi şekilde kucağına al bebeğin doğru demiş doktorun adam askere gidicek kızında kocaya varacak senin haberin yok olsun canım geç olsunda güç olmasın bizlerede et dua

canım benim senin adına çok sevindim.ALLAHIM kucagınada almayı nasip etsin inşallah.duygularını çok iyi anlıyorum..ALLAHIM SABRIMIZIN MÜKLAFATINI ELBET VERECEK...BAK SEN SABRININ MEYVESİNİ ALACAKSIN İNŞALLAH...KENDİNE ÇOK İYİ BAK CANIM...opuyorumnanaktan

teşekkürler canım allahım inşallah sanada nasip etsin
evet sabrımın sonu inşallah selamet olsun sağ sağlim kucağıma alabileyimmmm
bende seni öpüyorum canımmmm

14 sene dile kolay yahu allah senin sabır meyvanı göndermiş demekki yapmamz gereken dua ve sabırmış canım tebrik ederim inşallah sorunsuz bi şekilde kucağına al bebeğin doğru demiş doktorun adam askere gidicek kızında kocaya varacak senin haberin yok olsun canım geç olsunda güç olmasın bizlerede et dua

evet zorlu bir 14 yıl geçtiii özlemle hasretle ama en önemlisi isyansız sabırla geçti
inşallah sonuda hayırlı olur ve sağlıkla kucaklarımmm mucizemiiii:emir_bebek:

Sera96,

Dertte sifada Allahtan.. Nasil guzel bir supriz olmustur size. Herkese de umut olacak nitelikte;-)) Tebrikler cok dikkat et kendine. Esini ve seni tekrardan cani gonulden tebrik ediyorum.. allah saglikla kucaginizada almayi nasip eder inss...

süprizzzzz
14 yıllık beklemenin tedavilerin sonunda bu ay reglimle yeni bir tüp bebek denemesini düşünürken hiç beklemediğim bir anda 24 nisanda bhcg 100000, 7+2 doğal yolla hamileyimmmmm aynı gün hem hamileliğimi öğrendim hem keseyi hem kalp atışlarını gördümmmm nasıl oldu bilmiyorumm (tabi biliyorumdaa:kedi:) ama çok şaşkınımmm

Sn Süha hocamada çok teşekkür ederim. Onun tavsiyeleri ve tedavilerininde etkisi oldu mutlaka. Tüp bebek olmasada bizi kabul etti ilk muayenemizi olduk sevincimizi paylaştı ve kendisiyle doğuma kadar devam inşallah

ablacımmm benim yaaaanasıl sevindim nasıl mutlu oldum inan sana anlatamam
kalbim yerinden fırlayacak yeminle her an dualarımdaydın aklımdaydın
bir gün bu haberi hayırlısı ilealacagımdan o kadar emindimki Rabbim böylesi iyi kalpli imanlı kulunu elbet sevindirecekti zamanı geldiğinde çok şükür ki zamanı geldi zahmetsiz bilmeden beklemedigin biranda verdi mükafatını :)))
yaşasın yaaaaaaaaaa teyze oluyorummmm hemde iki kez minik melekler arka arkaya gelecek haziranda gelip göbişlerinizi göreceğim yigenlerimin tekmelerini elimin altında hissedeceğim Allah ın izni ilee hihoyyythihoyyythihoyyyt

Sera96,

Dertte sifada Allahtan.. Nasil guzel bir supriz olmustur size. Herkese de umut olacak nitelikte;-)) Tebrikler cok dikkat et kendine. Esini ve seni tekrardan cani gonulden tebrik ediyorum.. allah saglikla kucaginizada almayi nasip eder inss...

teşekkür ederim patly
derdi veren allah devasını vermese halimiz nice olurdu.......
umudu kaybetmek allahtan ümit kesmek demektir benim için
ben hep bir gün anne olacağım ama zamanını bekliyor diye sabrediyor ve dua ediyorum
inşallah bu mucizeyi rabbim kucağıma almayıda nasip eder
ve dileyen tüm kullarına hayırlı sağlıklı evlatlar verir.......

ablacımmm benim yaaaanasıl sevindim nasıl mutlu oldum inan sana anlatamam
kalbim yerinden fırlayacak yeminle her an dualarımdaydın aklımdaydın
bir gün bu haberi hayırlısı ilealacagımdan o kadar emindimki Rabbim böylesi iyi kalpli imanlı kulunu elbet sevindirecekti zamanı geldiğinde çok şükür ki zamanı geldi zahmetsiz bilmeden beklemedigin biranda verdi mükafatını :)))
yaşasın yaaaaaaaaaa teyze oluyorummmm hemde iki kez minik melekler arka arkaya gelecek haziranda gelip göbişlerinizi göreceğim yigenlerimin tekmelerini elimin altında hissedeceğim Allah ın izni ilee hihoyyythihoyyythihoyyyt

canım benimmmmmm
dualarının sıcaklığını kalbimde hissettimmm
geçen sene senin mutlu anlarını paylaşıyorduk şimdi benim
evet zamanı geldi demekki emsalll inşallah sağlıkla senin esran gibi kucağıma almakda nasip olur bana

ayyy beklerim ablacımmm canım benimmmm inşallah sen gel bebişimizde bizimle ise allahın izni ile göbişde görürüz tekmede duyarızzzzz:CüvCüv::emir_bebek:

canım benimmmmmm
dualarının sıcaklığını kalbimde hissettimmm
geçen sene senin mutlu anlarını paylaşıyorduk şimdi benim
evet zamanı geldi demekki emsalll inşallah sağlıkla senin esran gibi kucağıma almakda nasip olur bana

ayyy beklerim ablacımmm canım benimmmm inşallah sen gel bebişimizde bizimle ise allahın izni ile göbişde görürüz tekmede duyarızzzzz:CüvCüv::emir_bebek:

evet ablacımm :))
Rabbim inşallahhhh cennet kokulu meleğini hayırlısı ile kucağına almayı nasip edecek
sağlıkla sıhhatle hayırlısı ile vakti zamanı gelince annesinin sıcacık kucagında nefes alıp verecek misss gibi kokacak nefesi annesinin gözüne baka baka emecek doyamayacaksınız birbirinize :)))))
inşallahhh bi aksilik çıkmazsa geleceğim koca göbişlerinizi göreceğim Allah ın izni ile :)))
kendinize dikkat edin Allah a emanet olun ablamm

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
okuyunca nasıl sevindim canım yaaaaa.
Rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallahhhhh:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

bu masala bayıldıımmmm
hayatının en güzel masalı olsun inşallah
sonuna kadar sorunsuz sağlıkla kucağına almanı nasip etsin Allah
çookkk tebrik ediyorum canımm:):):)

seracım.tebriklerimi iletmiştim daha önce.ama topik açtığını görünce de mutluluğumu birkez daha dile getireyim dedim.

rabbim istedikten ve ''ol'' dedikten sonrabir engel var mı birşeyin olmaması için.
rabbim kucağına da almayı nasip etsin meleğini inş.çooooooooookk ama çok mutlu oldum öğrenince.havalara uçtum inan.maaşallah sübhannallah.rabbim nazarlardan korusun ikinizi de.

bir kontrolümüzde süha hocamda karşılaşırız inş.

süprizzzzz

canımm canımmmmmmmmm :1hug:
okuduklarıma inanamadımmmmmmm :sm_cool:
süper bi şey bu , Allahım ne güzel bir süpriz buuuuuuuuu :Saruboceq:
inşallah mis kokulunu kucağına aldığın günü de gösterir Rabbim sağlıkla ve hayırlısıyla , en tabiiii zamanında yerimseniben
çok sevindim yaa hem de çokkkkkkkkkkkkkkk delikafadulden

Back
X