süprizzzzz
14 yıllık beklemenin tedavilerin sonunda bu ay reglimle yeni bir tüp bebek denemesini düşünürken hiç beklemediğim bir anda 24 nisanda bhcg 100000, 7+2 doğal yolla hamileyimmmmm aynı gün hem hamileliğimi öğrendim hem keseyi hem kalp atışlarını gördümmmm nasıl oldu bilmiyorumm (tabi biliyorumdaa:kedi:) ama çok şaşkınımmm
2 tüp bebek 2 dondurulmuş embriyo transferi oldum ama sonuç negatifti hep
Rabbim rahmet kapısını açtı ve sabrımın mükafatını verdi.
Umudunuzu hiç kaybetmeyin arkadaşlar kaderinizde varsa mutlaka olacak
İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağıma almakda nasip olur
Sn Süha hocamada çok teşekkür ederim. Onun tavsiyeleri ve tedavilerininde etkisi oldu mutlaka. Tüp bebek olmasada bizi kabul etti ilk muayenemizi olduk sevincimizi paylaştı ve kendisiyle doğuma kadar devam inşallah
14 yıllık beklemenin tedavilerin sonunda bu ay reglimle yeni bir tüp bebek denemesini düşünürken hiç beklemediğim bir anda 24 nisanda bhcg 100000, 7+2 doğal yolla hamileyimmmmm aynı gün hem hamileliğimi öğrendim hem keseyi hem kalp atışlarını gördümmmm nasıl oldu bilmiyorumm (tabi biliyorumdaa:kedi:) ama çok şaşkınımmm
2 tüp bebek 2 dondurulmuş embriyo transferi oldum ama sonuç negatifti hep
Rabbim rahmet kapısını açtı ve sabrımın mükafatını verdi.
Umudunuzu hiç kaybetmeyin arkadaşlar kaderinizde varsa mutlaka olacak
İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağıma almakda nasip olur
Sn Süha hocamada çok teşekkür ederim. Onun tavsiyeleri ve tedavilerininde etkisi oldu mutlaka. Tüp bebek olmasada bizi kabul etti ilk muayenemizi olduk sevincimizi paylaştı ve kendisiyle doğuma kadar devam inşallah