Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Geçen yıl Zühtü Demir'e burun estetiği oldum. Hiç memnun kalmadım. Burnum eğri, delikleri asimetrik. Burnum her iki taraftan da farklı bir burun. Şimdi revizyon için tekrar ona güvenemiyorum. Başka doktor arayışındayım. Zühtü Demir'e gidecekler bir değil, bin defa daha düşünsünler.
Geçen yıl Zühtü Demir'e burun estetiği oldum. Hiç memnun kalmadım. Burnum eğri, delikleri asimetrik. Burnum her iki taraftan da farklı bir burun. Şimdi revizyon için tekrar ona güvenemiyorum. Başka doktor arayışındayım. Zühtü Demir'e gidecekler bir değil, bin defa daha düşünsünler.
Aynen katılıyorum size. Ben de çok pişman oldum. Aradan 1-2 yıl sonra burundaki deliklerin asimetriliğinden, sağ ile sol yandan görünüş farkı, burun ucu düşüklüğü ve nefes alamama şikayetleri oluyor. Yazık verdiğim emeklere, parama.Çok pişman olursunuz.
Ben cok memnunum.Daha once Murat Turegun diye bir doktor burnumu korkunc hale getirmisti.Her tarafı egri,asimetrik ve ucu birden yükselen bir hale sokmustu burnumu Murat Bey.Zühtü Bey'e revizyon ameliyatı oldum.Ilkinde genel olarak hataları duzeltti.Fakat Murat Turegun burnumun icinde kıkırdak bırakmadıgı icin Zühtü Bey kaburgamdan ek kıkırdak alarak ikinci ameliyatında burun sırtımdaki oyuklugu duzeltti.Simdi cok memnumum.Yuzum cok degisti.Daha genc,daha masum,daha guzel bir goruntum oldu.Ha bu arada ameliyatı Memorial Hastanesi'nde yapıyor Zühtü Bey ve cok rahat ve guzel bir ameliyat sureci gecirdim.Iyi ki Zühtü Bey'e ameliyat oldum.Ben mutlu ve memnunum.Herkese tavsiye ederim.