Doğ.kontr.hapı kullandıktan sonrası hamile kalanlar var mı

AYSE035

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2012
5.811
57
163
İzmir
Arkadaşlar ban 6 aydır adet düzenleyici olarak doğum kontrol hapı kullanıyorum ilacım bugünlerde bitiyo merak ediyorum acaba hemen kamile kalabilir miyim yoksa tekrar bi tedavi sürecimi başlayacak..

ben 1,5 sene dogum kontrol hapı kullandım tedavi amaclı degil korunmak icin kullandım ve ilacı bıraktıktan sonra hemen hamile kaldım.yani ilacı bıraktıktan 1 ay sonra 1 aylık hamileydim.fakat bu durum kisiden kisiye degisir.haptan sonra ortalama 3 ila 6 ay arasında degisir bu süre.eger hamile kalmana engel bi neden yoksa ortalama 6 ay icinde veya sonrasında hamile kalırsın.

ben de yaklaşık 2 yıl doğum kontrol hapı kullandım. sonrasında 5. ayda hamile kaldım şu an 8 haftalık hamileyim. Allah isteyen herkese tez zamanda nasip etsin. kafanıza takmayın doğum kontrol hapı hamile kalmaya engel değil.

keşke sizin yaşadığınızı bende yaşasam hemen hamile kalsam dua edin lütfen

allah dualarınızı kabul etsin umarım en kısa zamanda bebeginize kavusursunuz.tüm iyi dileklerim sizinle ne kadar cok kafanıza takıp ne kadar cok icinizi bulandırırsanız o kadar cok strese girer ve isleri sizin icin o kadar zor bi hale sokarsınız.d.kntrl hapı hicbir zaman hamilelige engel bir durum degil cevremizde illaki bunun tersiniz söyleyen hastalıklarını buna baglayan insanlar vardır duydugumuz gördügümüz ama siz bunlara kulak asmayın her insanın yapısı farklıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…