İğneli Epilasyon Doga igneli epilasyon

Doğa iğneli epilasyon iletişimi nasıl sağlarız? Bı iletişim numarası sosyal medya adresleri yok müdür. Bir türlü bulamadım ben yardım lütfen

Doğa iğneli epilasyon iletişimi nasıl sağlarız? Bı iletişim numarası sosyal medya adresleri yok müdür. Bir türlü bulamadım ben yardım lütfen
Ya gerçekten çok merak ediyorum ben de.Hiçbir yerde bulamadım,yardımcı olursanız çok sevinirim dm'den.
Sağlıkla🌿

merhaba arkadaşlar bu guzellık salonunun adresi telefonu vs yok mu ? hıcbır yerde bulamadım. instagram da da yok. hala buraya iğneli lazer için giden ve sonuçtan memnun olan var mı aranızda ?

4 yıl sonra son durumu paylaşmak, benim gibi en başta umutsuz olanlara umut olmak için yazıyorum. Çözüm bulana kadar burada aktif olunuyor sonra unutuluyor. Ben de aynısını yaptığımı farkedip döndüm. Geçen hafta geçirdiğim küçük operasyonda da tüyü kılı düşünmemenin rahatlığını tekrar yaşayınca aklıma burada vaktiyle nasıl çözüm aradığım geldi.

Diğer mesajlarımı okursanız yaşadığım lazer epilasyon ve Zeynep Polat’ta yaşadığım iğneli epilasyon mağduriyetimi detaylı görürsünüz. Yüzümün her tarafı 3 yıllık lazer sonrası tüylerle doluydu. Sonra çok araştırmadan Zeynep Polat’a gittim. O kadar yavaş çalışmıştı ki ta 2020’de yüzümün tek seasına 2400 lira ödedim. Tek seansını 8 saatte zor yapmıştı. 8 ay boyunca gözlerimin altındaki iğne izleri de geçmemişti. Bu defa iyice araştırıp süsen ablayı ve doğa hanımı bulmuştum. Memnun kalınca yüzüm dışında diğer bölgelerime de yavaş yavaş başladım. Her ikisine de farklı bölgelerim için gidiyordum. Süsen abladan da memnundum ama vücudumdaki tüyler çok ince sık olduğu için Doğa’da devam ettim. Doğa diyorum çünkü artık arkadaş gibiyiz. Süsen abla da güzel çalışıyor çok iyi biri ama ince tüylere çalışmak yorucu olduğu için elinden geleni yapsa da tam istediğim kadar incelere çalışamıyordu. Doğa ince tüylere ayrı şekilde çalışıyor. O yüzden artık kalan yerler için sadece onda devam ettim. Ben güzellik salonu olayından hiç hoşlanmıyorum. Her an bir şey satacaklar her an sizin sivilceniz var size bakım paketi satalım sizin selülitiniz var g5 yapalım gibi saçma sapan bir şey söyleyecekler. Doğanın salonu güzellik salonu gibi değil küçük bir iğneli epilasyon salonu var. Sadece bunu yapıyor. Kendisinden de bugüne kadar hiçbir konuda rahatsızlık duymadım. Tam tersine zaten zor olan süreci kolaylaştırması iğneli epilayona devam etmemi kolaylaştırdı. Aslında birkaç bölge diye başlamıştım çalışma şeklini görünce tepeden tırnağa kendisiyle bitirdim. Her yerin yoğunluğu farklıydı ama tüysüz denilecek biri değildim. Her ay düzenli gidemesem de gittiğimde çok yoğun çalıştık iki gün komple bana çalıştığı seanslar oldu. Başka bir merkeze mesela Zeynep Polat’a devam etseydim bu kadar sürede sadece yüzüm biterdi. En son geçen yaz Doğa'ya gittiğimde Zeynep Polat’ın yanındaki personelin kolunu yaktığı bir müşteri ile tanıştım. Kolunda benim yüzümdeki gibi iğne izleri vardı. Zeynep Polat öyle bir reklam yapmış ki doğa gibi süsen abla gibi uzmanlar varken onlarla aynı fiyata Zeynep Polatın yanındaki yeni öğrenen uzmana gidiyor insanlar. Ben de vaktiyle reklama aldanıp gittim.

Doğa mütevazi ama işine karışılmasına da yüksek tepki veren biri. Bunun sebebinin de işini çok iyi yaptığından emin olduğu için çalışma şeklinin çok iyi olduğunun anlaşılmamasına verdiği bir tepki olduğunu düşünüyorum. Ben daha önce mağduriyet yaşadığım için aradaki dağlar kadar kalite farkını görebiliyorum. Farkı görüp şehirdışından yurtdışından gelen müşterileri de var. İnstada dogaigneliepilasyon sayfasında detaylı paylaşıyor.

Yazdığım gibi 2 yıl boyunca her ay gitmedim. Gittiğim zamanlarda yoğun çalıştık. Gidemediğim zamanlarda da asla kökten almadım. Böyle olunca tek seansta bile güzel azalma oluyor. Şuanda vücudumda toplasanız yarım saat sürecek işlem kaldı. Her bölgemde üç beş tane kaldı. Onlar da rahatsız etmediği için ben seans almadım. Ama yaz gelmeden onları da halledeceğim.

Vaktiyle tüy sorunundan psikolojisi bozulmuş biri olarak birgün başkalarına umut olmak için yazacağım aklıma gelmezdi. Çünkü maddi açıdan sorunum yoktu ama bu parayla ilgili bir konu da değildi. Nişantaşı’nda en pahalısına bile gitsem bu işi iyi yapacak bir yer olmadığına inanmıştım. Uzman bulmak zordu. vaktiyle çözüm bulduğum bu sitede ben de aynı zorluğu çekenler için yol gösterici olmak istedim.

Hayatımda ilk kez geçen yılın yazında tüy korkum olmadan tatilimi yaptım. Aslında yaz aylarını sevdiğimi farkettim. Bana mevsimleri sevdiren Doğa’ya bu yazıyı borç bildim. Sorusu olan varsa siteye girme fırsatım oldukça cevaplarım.

Back
X