canım günlüğüm ve sevgili diyet yolcusu arkadaşlarım :))
bugün itibari ile kesin ve kattiii kurallarım ile diyetime başlamış bulunmaktayımm..
lanet olası kilo takip çizelgesini bir türlü hazırlayamadım ama elbet onuda başaracağım
1,73 boyunda ve son dönemde hızla aldığım kilolar ile 78 kg a ulaşmış bulunmaktayım..
daha önce kullanmış olduğum bi ilaç desteği ve yine bu şekildeki azimli diyetim ile birlikte
40-45 günde 82 kg dan 64 kg.a düşerek çıtı pıtı bir kızcağız olmuştum :)
neden gene aynı performansla üstelik bu sefer 78 den 65 e düşmeyeyim kiiiii ??
öncelikle aldığım karar şudur kiii,
diyet yapmak uğruna kendimi ziyan etmeyeceğim..
kahvaltılarımı acınacak hale düşürmeden diyetimi yapacağım..
bugün de bu şekilde başlayarak
kahvaltımda 3dilim kızarmış ekmeğimi peynirimi marmelatımı yedim çayımı içtim...
ama sonra 5 çayının yanında sadece baharatlanmış ve limonlanmış azıcıkkkta zeydinyağı değdirilmiş haşlanmış patates yedim..
akşam yemeğimde de çorba ve zeytinyağlı pırasa..
tok muyum ??
evet tokum :)) tok olmalıyım...tok olucam..
eğer günlüğümü okur bana destek olursanız memnun olurum...
ve birde bana şu satırlarımı nasıl renklendirip & şekilli ikonları nerden ekleyeceğimi öğreten biri olursa çok sevinirim...
bugün itibari ile kesin ve kattiii kurallarım ile diyetime başlamış bulunmaktayımm..
lanet olası kilo takip çizelgesini bir türlü hazırlayamadım ama elbet onuda başaracağım

1,73 boyunda ve son dönemde hızla aldığım kilolar ile 78 kg a ulaşmış bulunmaktayım..
daha önce kullanmış olduğum bi ilaç desteği ve yine bu şekildeki azimli diyetim ile birlikte
40-45 günde 82 kg dan 64 kg.a düşerek çıtı pıtı bir kızcağız olmuştum :)
neden gene aynı performansla üstelik bu sefer 78 den 65 e düşmeyeyim kiiiii ??
öncelikle aldığım karar şudur kiii,
diyet yapmak uğruna kendimi ziyan etmeyeceğim..
kahvaltılarımı acınacak hale düşürmeden diyetimi yapacağım..
bugün de bu şekilde başlayarak
kahvaltımda 3dilim kızarmış ekmeğimi peynirimi marmelatımı yedim çayımı içtim...
ama sonra 5 çayının yanında sadece baharatlanmış ve limonlanmış azıcıkkkta zeydinyağı değdirilmiş haşlanmış patates yedim..
akşam yemeğimde de çorba ve zeytinyağlı pırasa..
tok muyum ??
evet tokum :)) tok olmalıyım...tok olucam..
eğer günlüğümü okur bana destek olursanız memnun olurum...
ve birde bana şu satırlarımı nasıl renklendirip & şekilli ikonları nerden ekleyeceğimi öğreten biri olursa çok sevinirim...