doğacak bebeğinizi şimdiden kıskanıyor musunuz?

arkadaşım allah kurtarsın benim kaynanamda oğlunu çok kıskanıtyor şimdi yanımdaya doğum için bolkonda oğlunu bekliyor hemen zile basıyor kapıda bekliyor gelince eşim mutfağa gitse arkasında balkona çıksa arkasında beni sitrese sokuyor

biz evlendik eşime dedim beni götür bu şehirden dedim çok huzurumuzu bozmaya çalışıyorlardı
eşimle iş için sırf istanbula geldik form doldurdu
eşim elektirik teknikeri fazla beklemeden çağırdılar eşimi
hemen geldi işe girdi ev tututu taşındık
gelmemizi hiç istemdiler çok kızdılar ama biz dinlemedik
çok rahatım valla
şuna bütün akrabalarınıu araya sokuyorlar geri dönsünler diye ama ben asla diyorum eşimde istemiyor 5senedir uzaktayız onlardan ohhhhhhhhhhhhhhhhh

çok şanslısın kurtulmuşsun bende diyorum gidelim diye ama şimdiki işi iyi ve kolay değil hemen iş bulmak onlara sorsan kötü bişey yapmıyolardır ama her an tepemizdeler bunalttılar torun diye bizim evden çıkmıyolar aynı evde yaşıyo gibiyiz nerden taşındık buraya

Kızlar ben bebeğimi kimse kucağına alsın istemiyorum ama bu kıskandığımdan değil ben sadece eşimden kıskanıyorum çünkü zaten diğer herkezden çok sevecek beni ama kucağa alıştırıyorlar sonra herkez evine çekiliyo ilk hevesi alınca sen tek başına uğraşıyorsun evin işinimi yapacaksın kendinemi zaman ayıracaksın eşinlemi ilgilenecekssin en kötüsü bunları yapmaya çalışırken bebeğinimi kucağında pıspıslıcaksın ben herkezi uyardım kucak bebeği yapmayın sallamaya çalışmayın kendi kendine uyusun diye eşimde zaten ben vermem kucağa diyo beşiğide sallatmam sonra biz uğraşıcaz ben dersem eşimin tarafı darılabilir ama o derse bişey olmaz yani

yaa bende de var bu kıskançlık.. zaten hiçbir işimde başkasına danışmayı sevmem herşeyi kendi başıma yapmalıyım.. sırf kimsenin bilgisine muhtaç kalmamak için bir kütüpane kitap okudum bebek bakımıyla ilgili.. ilk hamile olduğum zamanlarda da eşime benzesin istiyordum ama o da kayınvalideme sana benzer demeye başlayınca vazgeçtim.. zaten sülalede kim doğsa kayınvalideme benzetiyorlar ne yapalım yeni doğan bebeklerin suratları hep tombik oluyor..

çok iyi yaaa:roflol:

Back
X