- Konu Sahibi Celisuenis
-
alisverise basladiniz mi peki?
bana daha erkenmis gibi geliyor. siz aldiniz mi biseyler?
tavsiyem 6.aydan itibaren alışverişe başlayın ,ben 3. ayımda başlamıştım aklıma hiç kötü bişey getirmedim ,ilk 3 ay hep dinlendim ara ara yattım kanamam vardı çünkü ,7. ayımda herşeyi tamamdı odası bile hazırdı ,erken doğum tehlikem vardı ve son ay da hep dinlendim pek çıkmadım evden ,ne yaptıysam o iyi olduğum 2 ay içinde yaptım ..sizde yapın bence gönlünüzce ,aklınıza da kötğ şeyler getirmeyin lütfen ..
ya ben indirimleri kaçircam çok sinir oldum geçen sene daha iyiydi tarihleri. Neyse bence sen simdiden al. son aylarda yatarsan kendin seçip begenemezsin alamazsin baskasinin aldiklariyla kalirsin gibime geliyor. ufaktan almaya basla derim ben.
tavsiyeler için Allah razi olsun. Kizlar erken evet ama ben Turkiyeye izine gidecegim istanbul'da 1 ay kalicam. Boyle seyleri fransa'dan almaktansa memleketimden alayim diyorum.
Tabi Fransa'danda alacagim seyler olacak ama ufak tefek tulum falan ordan alayim dedim.
Allah korusun kotu bir durum olursa gelecekteki obur bebegime saklarim Allah nasip ederse.
ben de fransadayim. bu ayin sonundan baslayip temmuz boyunca indirimler olacak. herseyi daha ucuza alabilirim. ama ben kararsizim, acaba ufak ufak baslasammi yoksa cok mu erken
ve benim hamileligim riskliydi ilk aylar yattim evde, son aylarda da boyle bir durumla karsilasirsam evden cikamazsam falan diye de dusunuyorum..
cok kararsiz kaldim yani, ne yapmaliyim? bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?