İsim konusu şahsidir ben klasikleşmiş ismleri severim mesela Fatma Zehra Zeynep Hatice gibi hayırla sağlıkla gelsin inşallah bebeğiniz
Evet sizin tabiriniz daha doğru oldu mesela ilk kız çocuğuna Hatice ismi vermek eve bolluk ve bereket getirilceğine inanılır bu tarz şeylerKatılıyorum aslında klasik değil de bir anlamı olan ve islamı temsil eden isimler
Evet sizin tabiriniz daha doğru oldu mesela ilk kız çocuğuna Hatice ismi vermek eve bolluk ve bereket getirilceğine inanılır bu tarz şeyler
Bugün test yaptım silik bir çizgi gördüm hala inanamıyorum yarın doktora gideceğim allah kimseyi aratmasın inşallah vardır bir senedir bekliyoruz sizde durumlar nedirİnşallah Rabbim bizede nasip eder
Sizin evladınız varmı
Bugün test yaptım silik bir çizgi gördüm hala inanamıyorum yarın doktora gideceğim allah kimseyi aratmasın inşallah vardır bir senedir bekliyoruz sizde durumlar nedir
İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun rabbim aratmasın sizinle beraber içnde benimde herkesin güzel haberleri alınsın inşallahAyy çok sevindim canım inşallah vardır
Bizde dokuz aydır istyoruz bugün bat günümdü olmadım yarın belki bende test yaparım
İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun rabbim aratmasın sizinle beraber içnde benimde herkesin güzel haberleri alınsın inşallah
İnşallah sizinde en kısa zamanda duyarımAmiinn inşallah
Yarın güzel haberini bekliyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?