Doğuma Hazırlık doğacak oğluma isim arıyorum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

dlk35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2009
7
0
86
Manisa
arkadaşlar oğluma ism arıyorum karar veremedim.modern anlamı güzel olan isim olsun istiyorum yardımcı olurmusunuz

teşekkür ederim cnm görkem ismi benimde çok hoşumaa gidiyor.kayranın anlamı ne

Kayra Büyük bir kimseden gelen iyilik, ihsan. netten baktım bilmiyordum anlamını

ilk üç isim benim de favorilerim ben olsam kuzey ya da deniz'i tercih ederdim ama eşim karşı çıkıyor maalesef alsanaalsanasmile

yaser affan efdal bunlarda benim seçtiklerimde karar veremedim oğluma hangi ismi koyucam ben yaser istiyom arafat aklımıza geliyo dediler kafam karıştı

cnm benimde oğlum olacak biz Can koyucaz ismini ,bi fikir olsun .sadece can

off gerçekten yaa erkek bebek için isim zormuş, kızım olsaydı duru damla olacaktı ama oğluma isim bulamıyorum :(

benim başar ismi çok hoşuma gidiyor behnan ve eymen de hoşuma gidenlerin arasında:)

erdem engin yağız ulaş okan akın alkan arda ilker kaan buğra atakan eren berkay yiğit kayra orçun alper haktan koray kaya kerem oktay hakan

Erkek ismi bulmak gerçekten zor iş.Batu kesin olacak ondan önce Kaan koysak diyorum eşim mırıldanıo Ardayı istemio.Kuzey koysam Kuzey Batu oluo kaydirigubbakcemile3 Ewlendiğimzde oğlumuz olursa Rüzgar koyarız demiştik. Şimdi aldı başıını gitti bir sürü war ,dediğin gibi anlamlıda olsun istiorum bakalım 9 haftam kaldı hala adı yok oğlumun

yamaç erkek ismi mi? çevresinde olan var mı?
sizce nasıl?
ben ya yamaç ya da eren istiyorum.

Back
X