Doğuma Hazırlık Doğacak Oğluma isim kararsızlığı yardımm

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Herseyimsenn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2014
98
82
48
34
Öncelikle merhaba siteyi bayağıdır uzaktan takip ediyorum sonunda az önce üye oldum :) 34+6 haftalık hamileyim Allah nasip ederse oğlum olacak ama hala isim seçemedik :( en son iki seçeneğe düştük yardımlarınızı bekliyorum isimler
Kerem Tuna
Sıraç Mert veya sıraç Efe ?

seçenekleriniz sadece bu isimlerse ben de size iki karışım yapayım :KK58: ; "efe tuna" ya da "mert efe"

bebeğiniz şimdiden analı babalı büyüsün :nazar:

Öncelikle merhaba siteyi bayağıdır uzaktan takip ediyorum sonunda az önce üye oldum :) 34+6 haftalık hamileyim Allah nasip ederse oğlum olacak ama hala isim seçemedik :KK43: en son iki seçeneğe düştük yardımlarınızı bekliyorum isimler
Kerem Tuna
Sıraç Mert veya sıraç Efe ?

sıraç'ın anlamı nedir? kullanım biraz zor olur gibi duruyor.. ben de arkadaşın dediği gibi mert efe'yi tercih ederim.. tabi bir tavsiye :)

SİRAC: (Fars.) Er. 1. Işık meşale, kandil, çerağ. 2. Nur saçan anlamında Rasulullah için kullanılmıştır
Anlamı güzel ama telaffuzu değişik geliyo kulağa Miraç isminede benziyor...ahh bu kararsızlık eşim Kerem ismini çok seviyor bende biraz daha değişik sıradan olmayan diyorum ama artık son 1 ay isime karar verip kendimizi alıştırmamız Lazım :) Eymen ismini çok seviyorum bu ara bütün doğum yapan akrabalar eymen ismini koydular elemek zorunda kaldım :))

Olur aslında eşime sorayım bide :)
Insan en kıymetli varlığına hiç bi ismi yakıştıramıyor galiba tamam bu olsun diyoruZ sonra yine isim arıyoruz...sanki kız ismi daha fazla gibi :cry:

Bnde isimde coooook kararszim bulamadim isim aren aden hosuma gdiyor ama bilmiorum kizlar bide bise sorcam yorumlarnizin aktin kac haftalik hamile bebgin gelisimi yazio yaa nasil yaptinz onu

Hergün kararım değişiyor içime sinmiyor hiç bi isim
SİRAC: (Fars.) Er. 1. Işık meşale, kandil, çerağ. 2. Nur saçan anlamında Rasulullah için kullanılmıştır
Ama sıraç ismide olmayacak galiba:KK43:

Back
X