Dogal carelere ihtiyacam var

Bence durumunuzda bir anormallik yok aldatmaya yakın bişey görmeniz birsüre böyle olmanıza neden olabilir gayet inşallah yakın zamanda atlatırsınız. Eşinizin kıskançlık huyu başından beri bu şekildeyse zaten sorun yok yapı meselesi ama zamanla kıskançlığı azaldıysa bu da o bahsetmek istemediğiniz durumla ilgili olabilir.

Bu arada kıskançlığın kesinlikle yapı meselesi olduğunu düşünüyorum. Kıskanması gereken bir durum yaratıp bekleyin bakalım tepkisi ne olacak ben olsam öyle yapardım çok aşırı duyarsız kalırsa da kilo verme ve biraz kendinize yönelme durumuna geçebilirsiniz.

Ayrica bugun msj attim ona isteyken oda Ben sordun napiyorsun
Diye oda bana sordun bende eve gidiyom dedim cunku park tan geliyodum oda bana yazmis nerdeydin diye bende gormemisim beni aradi niye cvp yazmadim diye AMA sakin ve normal diz , hosuma gitti dogrusu. Beni sevdigini biliyorum AMA sadece korkuyom beni aldatir diye. Milletin esi kotu olmasina Gerek yok aldatmasi icin. Bu icinde olan bise. Bende firsati ola yapar diye dusunuyom. Ikinci
Cvpda yazmis tim kusurunu. Daha iyi anlarsinjz belkit beni

benim erkek arkadaşımda bana onu giyme bunu giyme demez dışardayken nerdesin kimlesin demez telime faceme bakmazdı ama benide çirkin bulmuyodu sen kilolu olmana bağlamışın azcık durumu bende zayıfım baya ama yok yani onu bunu giyme demedi hiç güven duygusu sanırım:ssz:

hadeee hayırlı olsun....ilişkide güven kaybı başladı mı daha da toparlanmıyor...

allah sabır versin seni zor günler bekliyor ..

Şu saate dışarı çıkamazsın - Şununla gezemezsin - ona gidemezsin

Derken aslında biizm görmediğim kötülükleri dışarıdaki gözle bakıp algılıyorlar bunlar kısıtlama kıskançlık değil düşüncedir.

Ne giydiğine karışmaması sana güvenmesinden gelir güzel yakışanı uygunu giyiyorsun dur oda karışmaz .

Nereye ne zaman nasıl gideceğini biliyor sunu dur karışmaz ..

Karışmıyor kıskanmıyor anlamına da gelmez. Kıskanıyorduk peek belli etmiyordur seviyorsa kınkanır dibine kaddaarr mantığı çok saçma .

Sıkma şeker canını
:ssz:

benim erkek arkadaşımda bana onu giyme bunu giyme demez dışardayken nerdesin kimlesin demez telime faceme bakmazdı ama benide çirkin bulmuyodu sen kilolu olmana bağlamışın azcık durumu bende zayıfım baya ama yok yani onu bunu giyme demedi hiç güven duygusu sanırım:ssz:

Aynen dedigin gibi cnm . Guven duygusu...

Şu saate dışarı çıkamazsın - Şununla gezemezsin - ona gidemezsin

Derken aslında biizm görmediğim kötülükleri dışarıdaki gözle bakıp algılıyorlar bunlar kısıtlama kıskançlık değil düşüncedir.

Ne giydiğine karışmaması sana güvenmesinden gelir güzel yakışanı uygunu giyiyorsun dur oda karışmaz .

Nereye ne zaman nasıl gideceğini biliyor sunu dur karışmaz ..

Karışmıyor kıskanmıyor anlamına da gelmez. Kıskanıyorduk peek belli etmiyordur seviyorsa kınkanır dibine kaddaarr mantığı çok saçma .

Sıkma şeker canını
:ssz:

Tskler Cnm sadece mantikli dusunmemi kaybetmisim paranoydan. Kendimi bi tutabilsem karistirmazsam Telefonu felan geri iyi olucam...AMA baglanti oldu

Bazen dusunuyom hep boylemiydide diye ve evet hep boyleydi. Biz nisanliyken o turkiyedeydi bende yurt disi. Beni hic bunaltnadi bende onu hic bunaltmadim. Ben sadece bi yildir boyleyim cunku aldatma korkusu buyudu icimde.

Bu korkuyu gidercek olan da yine sizsiniz o zaman bol bol kendinizle ilgilenin umarım böylece eski huzurunuza kavuşursunuz.

Back
X