Saç Rengi ve Saç Boyama Dogal isilti

berilto

Guru
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2009
19
3
288
Merhaba arkadaslar ben bir sey danismak istiyorum benim sacimda suan boya yok fakat extra blond ile birlac defa sacimi acmaya calistim fakat koyu kahve oldugu icin turuncumsu kumral oldum. Bende loreal in kullu kumral boyasini aldim fakat sacimi boyamaya cesaret edemedim cunku sac diplerime kimyasal degdirmek istemiyorum. Ama sacimdaki kizillikta gitsin istiyorum. Acaba tarakla diplere degdirmeden hafifce tarasam isilti katar mi dogal bir sekilde yada kizilligini alirmi? Simdiden tesekkurler :)

canım turunculuğu alsın diye pigmentasyon(cila) işlemi var ama boyalı saç için o.. boya dışında yapılan açma işleminde nasıl etki eder bilemiyorum açıkçası.. ama küllü ile normal boyama yaparsan büyük oranda turunculuğu kapar..

Oncelikle cevabin icin cook tesekkurler :) peki hani cok yedirmeden hafif tarakla gecsem felan isilti katar mi?

Canim ben pek bilmiyorum cahiliyetimi mazur gor dalgalanma derken?

yok canım estağfurullah =) yani farklı renkler bir arada saçta dalga dalga bir görüntü yapabilir.. saçta birden fazla renk bütünlüğü bozup kötü gözükmesine sebep olabilir

yok canım estağfurullah =) yani farklı renkler bir arada saçta dalga dalga bir görüntü yapabilir.. saçta birden fazla renk bütünlüğü bozup kötü gözükmesine sebep olabilir

Sanirim benim suan oyle resim atmayi cok isterim nasil atiliyor acaba? Yada bunun icin belirli bir mesaj sayisi mi lazim cok soru sordum ya pardon

Lutfen yardim edin okullar acilmadan bir seyler yapmaliyimm

canım boyarsan kızıllığı alır ama dediğim gibi tarayarak bilemiyorum. belki bilen birisi çıkabilir. ama saçın kötü gözükmüyor. ışıktan mı bilemiyorum ama istersen cila olaynı dene. tüm boyaya 2 yemek kaşığı oksidan 1 çay bardağı su ekleyip karıştırıyorsun. cıvık bişi oluyor. sür saçının tümüne 20 dk beklet maske gibi. sonra yıka saçını... saç boyama işlemi değildir. boyadaki hataları ve kızıllığı alır. doğal bir tona döner..

Caniim cok tesekkur ederiim mesajini goresiye ben yaptim sacima ama guzel oldu esk haline dondu gibi . Yapacak arkadaslar varsa tavsiye ederimm cok dogal oluyor kuldeki sariligi bir nebze olsun hafifletiyir

Caniim cok tesekkur ederiim mesajini goresiye ben yaptim sacima ama guzel oldu esk haline dondu gibi . Yapacak arkadaslar varsa tavsiye ederimm cok dogal oluyor kuldeki sariligi bir nebze olsun hafifletiyir
tarayarak mı yaptın canım? güle güle kullan. çok sevindim =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…