Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşalr ben parfüm kullanmayı hiç semiyorum nedenine gelincede çok sert koktuğu için ama şu sıcak yaz günlerinde artık kullanmam gerek ama içinde alkol olmayan ve doğal parfüm kadar sert olmayan bir şey arıyorum.fikirlerinizi bekliyorummdelikafadulden
Hugo Boss XX kullanıyorum ben şu an.Onu önerebilirim.Hafif bir parfüm, çiçek kokusu gibi ama buram buram çiçek kokmuyor.İnsanı rahatsız etmiyor kokusu.Hoş bi koku bence.Ama önce orijinalini bi dene.Ona göre karar ver.
Ralph Lauren'in sanıyorum classic olan kokusu, bu kadar doğal bir koku olamaz, sanki kendi teninizin kokusuymuş gibi... Hatta orjinal değil de d&p'den alacaksanız tam kodunu verebilirim.
R10 kodu, bir bak dene bakalım beğenmezsen burada arkadaşlarımızla yardımcı oluruz yine sanayerimseniben Aaa bir de Kenzo Flowers var ona da bir bak bakalım o da çiçek kokusu, onun kodu aklımda yok ama adını söylersen verirler zaten ben ilkinde R.Lauren'in hangi modeli emin olamadığım için kodunu vereyim dedim.