EVet, doktorlarin dogal anlayisi bu maalesef. Sanirim cok goze batan yerleri duzeltip geciyorlar. minimal mudahale. Revizyonunda iyi sanslar canim simdidenMerhaba bende doğal isteyip pişman oldum doğal diyip orjinal burnumla aynı yapması uzunluğu falan aynı yaptı bencede doğal yapaydan uzak ama orijinal burunda olmayandır
İnşallahEVet, doktorlarin dogal anlayisi bu maalesef. Sanirim cok goze batan yerleri duzeltip geciyorlar. minimal mudahale. Revizyonunda iyi sanslar canim simdiden
evet canim biliyorum. Benim de eski burnumla cok farkim var ama yeterli bi sonuc olmadi. Evet asiri dusuktu burnum. Ama su anda da dusuk biliyosun.Ben! (Biliyorsun özelden konuşmuştuk seninle )bende tutturdum doğal olsun diye
Aslında eski burnumla çok fark var ama yinede uzun geliyor burnum bir tık daha küçük olabilirdi biraz daha kibar olabilirdi
Benim doktor beğenmediğin yeri düzeltiriz dıyo ama korkuyorum daha kötü olacak diye
Evet maalesef doktorların taktığıdır buevet canim biliyorum. Benim de eski burnumla cok farkim var ama yeterli bi sonuc olmadi. Evet asiri dusuktu burnum. Ama su anda da dusuk biliyosun.
Ben de konusucam bu randevuda bakalim ne diyecek ama benimki harika oldu diyor beni her gordugunde. Ben de bunun ustune bi sey diyemiyorum pasif kaliyorum.
Nasil bir revizyon olacaksınız ?yani ne yapacaklar burnunuzaRevizyon olacağım inşallah yüzüm küçük burnum hala uzun ve büyük duruyor
İnşAllah istediğin gibi olurdaha kibar ve yamuk. Olmayan burun yapacak inşallah ki bu sefer olur inşallah
Merhaba hangi doktora yaptırdınız? Bende doktor arayışındayımMerhaba bende doğal isteyip pişman oldum doğal diyip orjinal burnumla aynı yapması uzunluğu falan aynı yaptı bencede doğal yapaydan uzak ama orijinal burunda olmayandır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?